Prullenbakken

Filter
28 resultaten 28
Van hoog naar laag sorteren
28 resultaten
  1. Orange85 3 Liter Bamboe Grey Pedaalemmer Prullenbak
    Orange85 3 Liter Bamboe Grey Pedaalemmer Prullenbak
    € 23,95
      Verkoop door Multi Tradestore B.V.
    • Brunner Bio Boy NG vuilniszakhouder
      Brunner Bio Boy NG vuilniszakhouder
      € 23,50
        Verkoop door Gimeg Nederland BV
      • Orange85 5 liter prullenbak
        Orange85 5 liter prullenbak
        Beschikbaar in verschillende kleuren
        € 19,95
          Verkoop door Multi Tradestore B.V.

        28 resultaten

        Pagina
        per pagina

        Vuilnisbakken

        Vuilnisbakken zijn meestal gemaakt van kunststof en uitgevoerd in een onopvallende kleur zodat ze niet te veel aandacht trekken in je interieur. De inhoud van een prullenbak wordt vaak aangegeven in liters. Kies je voor een afvalemmer met een inhoud van ongeveer 5 liter, dan is die geschikt voor gebruik in de toilet of in de badkamer. Kies je voor een inhoud van 25 liter, dan kun je de prullenbak perfect gebruiken in de keuken of op kantoor. En een inhoud van meer dan 50 liter is handig om te gebruiken voor al het restafval. Ook zit er verschil in het soort deksel. Kies je voor een klepdeksel die je zelf met je hand moet openen? Of ga je liever voor een pedaalemmer die je met je voet kunt openen?

        Vuilniszakhouders

        Een vuilniszakhouder is een demontabele afvalbak waar eenvoudig een vuilniszak in bevestigd kan worden. Een vuilniszakhouder is de perfecte prullenbak voor op de camping, deze houder is namelijk volledig demontabel waardoor je hem zeer compact mee kunt nemen en op kunt bergen. Een vuilniszakhouder is meestal voorzien van een deksel en is voor de meeste gangbare vuilniszakken te gebruiken.

        Kleine prullenbakken

        Een kleine prullenbak is ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Bij Obelink zijn kleine prullenbakken verkrijgbaar in verschillende maten zodat je op iedere plek de perfecte prullenbak kunt gebruiken.

        Bekijk ons gehele keukenartikelen assortiment op een rij:

        Camping prullenbak

        Heb je een camping prullenbak of een afvalemmer uitgezocht? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen bij Obelink. Mocht je geen keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment omdat je de artikelen liever eerst in het echt bekijkt? Kom dan eens langs in onze kampeerwinkel in Winterswijk. Hier kun je vuilnisbakken zelf uitproberen en testen welke voor jou het meest handigste is.

        Producten vergelijken