Hypercamp Emperor XL Bell Tent samenstellen
1 x Hypercamp Emperor XL tent 1/2   + € 500,00
1 x Hypercamp Emperor XL frame 2/2   + € 250,00

* Verplichte velden

Je samenstelling
Hypercamp Emperor XL Bell Tent
Hypercamp Emperor XL Bell Tent

€ 750,00

  • Verzendkosten € 4,95

Laat je adviseren over dit product

  • Je vindt dit product in onze Megastore in Winterswijk
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
  • Telefonisch bereikbaar op
    Tel: +31 (0)543 532 632
De Emperor tenten worden vervaardigd van 100% katoenen tentdoek. Dit uiterst duurzame tentdoek is van uitmuntende kwaliteit, heeft een lange levensduur en is enorm comfortabel. Het vooraf geïmpregneerde tentdoek biedt een uitmuntende waterdichtheid waarbij het ademend vermogen van het materiaal wordt behouden, bij de Emperor tenten zul je geen last hebben van condensvorming. Ook het opzetten is een simpel karwei gezien het geringe aantal stokken. Bovendien staan de tenten als een huis dankzij de aerodynamische vorm en bieden ze een enorme weerstand tegen regen en wind!

Deze Emperor tent wordt geleverd met een los grondzeil, de tent is voorzien van slikranden die je onder het grondzeil kan leggen. Het voordeel van het losse grondzeil waarbij het tentdoek dus niet met het grondzeil is verbonden is dat je de wanden van de tent gedeeltelijk of zelfs volledig op kunt rollen. Zo kun je tijdens warme zomerdagen een zwevend tentdak creëren en uitmuntend goed ventileren!

De Emperor is geschikt voor twee tot vier personen die nog een riante leefruimte over willen houden in de tent. In totaal passen er maximaal drie grote tweepersoons luchtbedden in deze tent en kun je dus zes personen slaapplaats bieden, je levert dan wel in op leefruimte. Bij het gebruik van twee tweepersoons luchtbedden hou je een flinke leefruimte over en gebruik je maar één tweepersoons luchtbed dan heb je genoeg ruimte over om een stoelendans te organiseren met het gehele campingveldje. Als je gebruik maakt van kleinere luchtbedden of matrasjes kun je er maximaal 10 kwijt.

Degelijke ritsen
De ritsen zijn van oerdegelijke kwaliteit en gaan minstens net zo lang mee als de gehele levensduur van de tent. Zeker wanneer je ze af en toe met een speciale spray voor ritsen behandeld zullen ze altijd soepel blijven lopen. Tevens zijn de ritsen afgedekt tegen vuil, wind en regen.

Aerodynamische constructie
De aerodynamische constructie van een Emperor tent biedt een enorm goede weerstand tegen regen en wind! Tevens zet je de tent super snel op dankzij het geringe aantal stokken.

Horrengaas in de wanden en nok
Iedere Emperor tent is voorzien van meerdere ventilatie punten in de zijwanden. Deze halfronde ventilatie openingen kun je van binnenuit openen en sluiten, zo kun je zelf eenvoudig naar wens ventileren. Ook de nok is voorzien van twee ventilatie openingen die permanent open staan en van buiten afgedekt zijn tegen regen.

Haringen en scheerlijnen
De Emperor tent wordt compleet geleverd met standaard haringen voor het grondzeil en stevige U-vormige haringen voor de scheerlijnen. Voor zowel de stokken, haringen als voor de tent is een handige draagtas meegeleverd.

Optionele mesh door
Voor deze Emperor tent is een hordeur verkrijgbaar, de hordeur is bij de ingang van de tent te plaatsen en voorziet de tent van een nog betere ventilatie!

Optionele binnentent
Voor deze Emperor tent is een binnentent verkrijgbaar, de binnentent is halfrond en wordt links of rechts van de tent achter de staander geplaatst. Zo scheid je het slaap en leefgedeelte van elkaar. Let er op wanneer je de binnentent rechts plaatst dat je de zij-ingang daar dan niet meer kan gebruiken.

Optionele canopy
Voor deze Emperor tent is een luifel verkrijgbaar. Onder deze luifel kun je twee kleine stoeltjes kwijt of bijvoorbeeld een klein kastje.

Productspecificaties

Algemene kenmerken
Merkhypercamp
Garantieperiode24 maanden
Type tentGroepstent
Artikelnummer188511
Technische kenmerken
Aantal stokken2
Aantal personen6
Aantal ingangen1
OpblaasbaarNee
VentilatieJa
Type grondzeilLos
Aantal ventilatiepunten1
WoonruimteJa
InsectengaasJa
Getapete nadenNee
LuifelNee
Logistieke kenmerken
Pakmaat hoogte33 cm
Pakmaat lengte102 cm
Pakmaat breedte34 cm
Fysieke kenmerken
Hoogte300 cm
Oppervlakte24 m2
Lengte600 cm
Diameter stokken32 mm
Breedte400 cm
Totaalgewicht41 kg
Gebruikskenmerken
Opzettijd60 minuten
MeegeleverdHaringen, Opbergtas, Scheerlijnen
Ideaal voorGezinsvakantie, Glamping, Verhuur
Materiaal kenmerken
Materiaal stokkenStaal
Materiaal grondzeilPE
Doekkwaliteit300 g/m2
Materiaal buitendoekKatoen
Schrijf uw eigen review
Wil je een review schrijven? Log dan in of maak een account aan.