Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Wat is een Hybride koelbox?
Koelboxen zijn er in veel verschillende soorten, dus het kan best lastig zijn om de koelbox te vinden die het beste bij jou past. In dit blog leggen we je uit wat een hybride koelbox is.
22 Juni 2018
Categorie
Advies
Kamperen met kinderen: hoe maak je het leuk?
Ben je al een ervaringsdeskundige op het gebied van campingvakantie met kinderen? Dan weet je als geen ander hoe leuk dit is. Of zit je nog te twijfelen of het iets voor je gezin is, dan is dit blog voor jou. Wij leggen je uit waarom kamperen voor kinderen zo goed is en hoe je het als ouders nog leuker kunt maken.
11 Juni 2018
Categorie
Advies
Welke familietent is voor mij geschikt?
Een familietent maakt een kampeervakantie extra leuk: voldoende ruimte maar tegelijkertijd ook wel knus. Maar hoe kies je een familietent? In dit blog zetten we alles op een rijtje waar je op moet letten!
6 Juni 2018
Categorie
Advies
Maak kans op €50,- shoptegoed!
Wil jij kans maken op €50,- shoptegoed? Laat dan een productreview achter na je online aankoop!
31 Mei 2018
Categorie
Advies
Kies ik voor ademende of waterdichte wandelschoenen?
Kies je voor ademende of juist waterdichte wandelschoenen? In dit blog zetten we de voordelen en nadelen van beide soorten op een rijtje.
30 Mei 2018
Categorie
Advies
Goedkoop kamperen met kinderen? Het kan echt!
Voordelig kamperen met kinderen? Martine en Marije van Love2Camp zetten in dit blog verschillende tips op een rijtje!
22 Mei 2018
Categorie
Advies
Plaats ik mijn mover voor of achter de as?
Als je op zoek bent naar een mover die op jouw caravan past, wil je waarschijnlijk graag weten waar en hoe je de mover monteert. Doe je dit voor of achter de as? En wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende plekken?
16 Mei 2018
Categorie
Advies
Wat is een absorptiekoelbox?
Eén van de populairste koelboxen onder kampeerders is de absorptiekoelbox. In dit blog leggen we je uit wat een absorptiekoelbox is en waarom dit zo’n populair product is.
11 Mei 2018
Categorie
Advies
Wat is een thermo-elektrische koelbox?
Als je op zoek bent naar een goede koelbox, dan raak je verstrikt in de vele opties: compressor koelboxen, koelboxen met koelelementen en thermo-elektrische koelboxen. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk?
9 Mei 2018
Categorie
Advies
Wat is een compressor koelbox?
Er zijn veel verschillende soorten koelboxen: compressor, absorptie, thermo-elektrisch en koelboxen met koelelementen. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk? In dit blog leggen we je uit wat een compressor koelbox is en in welke situaties het handig is om een compressor koelbox te hebben.
8 Mei 2018
Categorie
Advies
Welke maat voortentluifel heb ik nodig?
Een voortentluifel is perfect wanneer je tijdens zonnige dagen in de schaduw wil zitten. Benieuwd welke maat je nodig hebt voor jouw voortent? Lees dan snel verder.
2 Mei 2018
Categorie
Advies
Welke maat grondzeil heb ik nodig?
Ben jij op zoek naar een nieuw grondzeil voor in de voortent, maar weet je niet welke maat je nodig hebt? Wij leggen het je uit!
19 April 2018
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies