Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Festival tent
Waaraan moet een festivaltent voldoen?
Tot je basisuitrusting voor een festival hoort in ieder geval een tent, maar aan welke eisen moet die eigenlijk voldoen? We hebben de 5 belangrijkste eisen voor je op een rij gezet.
29 Mei 2017
Categorie
Advies
banner Outwell roswell
Review Outwell Roswell 5a
Via een leuke review actie op onze Facebookpagina heeft familie van Loon uit Vught de Outwell Roswell 5a gewonnen. Zij hebben de tent getest en lieten ons weten wat ze van de tent vinden.
24 Mei 2017
Categorie
Advies
banner avondvierdaagse
Welke wandelschoen past bij mij?

De avondvierdaagse is begonnen en dat betekent dat de wandel- of sportschoenen weer gebruikt gaan worden. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een wandelschoen.

22 Mei 2017
Categorie
Advies
banner tips amerika
Kamperen in Amerika: 8 tips
Heb jij de grote droom om ooit in Amerika te kamperen maar heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je aan moet denken? Dan helpen wij je graag een stapje verder!
19 Mei 2017
Categorie
Advies
banner haringen
Welke tentharingen heb ik nodig? (+video!)
Wel eens meegemaakt dat je de een na de andere haring krom slaat met het opzetten van je tent? Wij hebben zoveel mogelijk grondsoorten met bijbehorende haringen voor je op een rijtje gezet.
17 Mei 2017
Categorie
Advies
belang van chassis
Het belang van je chassis bij het kiezen van een mover
We hebben in een eerder blog de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet en toegelicht hoe een mover werkt. Dit blog willen we wijden aan een wat meer technisch aspect: namelijk hoe je erachter komt welke mover op jouw caravan past.
11 Mei 2017
Categorie
Advies
7 handige tips voor beginnende kampeerders blog banner
7 handige tips voor beginnende kampeerders

Wil jij goed voorbereid aan je kampeervakantie beginnen? Bekijk dan onze 7 tips die jij als beginnende kampeerder niet wilt missen!

4 Mei 2017
Categorie
Advies
Blog banner vind het juiste luchtbed voor jouw vakantie
Vind het juiste luchtbed voor jouw vakantie

Als je een paar weken of dagen van huis gaat, lever je vaak wat comfort in, zeker als je gaat kamperen. Maar ook op de camping wil je er natuurlijk wel lekker bijliggen.

25 April 2017
Categorie
Advies
Sfeer tent blog banner
Sfeer in jouw tent of caravan: 4 tips!

Een gezellige uitstraling kun je ook creëren met producten. Wij delen een paar simpele tips waarmee je de tent of caravan binnen no-time kunt omtoveren tot een sfeervolle, kleurrijke plek.

12 April 2017
Categorie
Advies
Goedkope uitjes tijdens je kampeervakantie blog banner
5 ideeën voor goedkope uitjes tijdens je kampeervakantie

Wanneer je gaat kamperen, wil je ongetwijfeld ook wat zien van de omgeving waarin je verblijft. Uitstapjes kunnen flink in de papieren lopen als je niet uitkijkt. We doen je een vijftal ideeën aan de hand.

7 April 2017
Categorie
Advies
Kamperen met een baby blog banner
Kamperen met een baby: 8 tips!

Fijn met je gezinnetje genieten in de buitenlucht. Met kamperen kun je immers niet vroeg genoeg beginnen! Wel heeft zo’n kampeertripje wat voorbereiding nodig. We zetten hier onze tips voor je op een rijtje!

5 April 2017
Categorie
Advies
Hoe bevestig ik een bustent blog banner
Hoe bevestig ik een bustent?

Ben jij in het bezit van een bus en ben je van plan om een bustent aan te schaffen? Er bestaat vrijwel altijd wel een manier om de tent aan je bus te bevestigen. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje!

30 Maart 2017
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies
Naar boven