Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Wat is het verschil tussen een wintervoortent en een gewone voortent?
Kamperen is niet alleen iets voor in de zomer. Ook in de winter kan je er namelijk nog prima op uit gaan met de caravan! In dit blogartikel leggen we je uit wat het verschil is tussen een voortent voor de winter en een normale voortent.
23 November 2017
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn slaapzak wassen en onderhouden?
Een artikel dat tijdens kamperen niet gemist kan worden: een lekkere slaapzak! Hoe je de slaapzak wast en opbergt is erg belangrijk voor het behoud van de slaapzak. Wij geven je tips hoe je dit het beste kunt doen.
10 November 2017
Categorie
Advies
Waar moet ik op letten bij de aanschaf van skischoenen?
Bij de keuze van nieuwe skischoenen moet je op verschillende punten letten, waaronder de flex, binnenschoen en loopstand. In deze blog zetten we 8 tips op een rij!
9 November 2017
Categorie
Advies
Welke slaapzak is geschikt voor in de winter?
Om warm te blijven op de camping in de winter, heb je een goede winterslaapzak en slaamat nodig. Geen idee welke slaapzak of slaapmat geschikt zijn voor de winter? Wij zetten wat tips voor je op een rij!
7 November 2017
Categorie
Advies
Waar moet ik op letten bij het kopen van een skibril?
Het wintersport seizoen staat voor de deur! Geen idee waar je de zoektocht moet beginnen of waar je op moet letten bij het kopen van een skibril? Wij leggen het je uit.
6 November 2017
Categorie
Advies
Hoe kan ik veilig fietsen in het donker?
Ook nu het steeds eerder donker is stappen veel Nederlanders iedere dag op de fiets. Als fietser ben je erg kwetsbaar en daarom is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. We delen onze tips!
1 November 2017
Categorie
Advies
Veilig hardlopen in het donker: verlichting, regels & tips
Nu het steeds eerder donker wordt is het lastig om met daglicht hard te lopen. Als hardloper ben je erg kwetsbaar, word er daarom bewust van hoe zichtbaar je écht bent. Met deze tips ga jij veilig over straat!
30 Oktober 2017
Categorie
Advies
Waar moet je op letten bij het kopen van trekkingstokken?
Wandel of hike jij graag in bergachtige gebieden en kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van trekkingsstokken. Wij leggen je uit welke voordelen trekkingstokken hebben en waar je op moet letten bij de aanschaf en gebruik.
27 Oktober 2017
Categorie
Advies
vliegtuit banner
Hoe kan ik ontspannen en slapen in het vliegtuig?
Van Economy tot First Class: het verschilt nogal qua comfort in het vliegtuig. Wil je ten alle tijden kunnen relaxen in je vliegtuigstoel? Lees dan hier onze 8 tips!
25 Oktober 2017
Categorie
Advies
Hoe kies ik een koffer?
Een goede koffer is belangrijk voor iedere reis. Maar welke kies je? We hebben vijf punten op een rij gezet om je te helpen met het kiezen van de juiste koffer!
23 Oktober 2017
Categorie
Advies
Hoe kan ik veilig wandelen in het donker?
In het donker is het extra belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. In deze blog zetten we alle tips op een rijtje: van verlichting tot de regels voor voetgangers.
20 Oktober 2017
Categorie
Advies
backpack banner
Waar moet ik op letten bij het kopen van een backpack?
Een backpack kopen doe je niet zomaar: je gaat een spannend avontuur tegemoet. Je backpack wordt je grootste vriend en daarom is het belangrijk om hierin goed te investeren. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het kopen van een backpack.
17 Oktober 2017
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies