Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Welke soorten campers zijn er?
Speel je weleens met de gedachte om een camper aan te schaffen? Een super idee, maar het is niet makkelijk te beslissen welke soort camper je moet kiezen. Wij zetten de verschillende types met hun voor- en nadelen op een rij.
15 Maart 2019
Categorie
Advies
De nieuwe Obelink folder is uit!
De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij!
13 Maart 2019
Categorie
Advies
Hoe kun je een tent opbergen
Hoe kun je een tent opbergen?
Een tent opzetten is één ding. Maar een tent goed weer inpakken en vooral op de juiste manier opbergen zodat die later weer goed en bruikbaar voor de dag komt, is weer iets anders. Wij leggen je uit hoe het moet.
10 Maart 2019
Categorie
Advies
Slaapzakken blog
Wat is de beste slaapzak voor mij?
Slaapzakken heb je in vele soorten, maten en kleuren. Maar hoe kies je nu uit dat grote aanbod de beste uit? En wat is voor jou eigenlijk de beste?
8 Maart 2019
Categorie
Advies
Kies ik voor een vouwwagen of caravan?
Twijfel jij tussen de aanschaf van een vouwwagen of caravan? Dan ben je niet de enige. Want wat is de beste keuze? Wij geven je in dit blog tips hoe je tot de beste beslissing kunt komen.
8 Maart 2019
Categorie
Advies
Een lange autorit: wat neem ik mee?
Als je een aantal uur in de auto moet zitten, is het altijd fijn om wat extra spullen mee te nemen om het jezelf en/of je kinderen zo comfortabel mogelijk te maken. Wij hebben in dit blog enkele producten voor je op een rijtje gezet!
27 Februari 2019
Categorie
Advies
Hoe pak je de auto in voor de vakantie?
De een vindt het harstikke leuk, de ander heeft er een hekel aan: de auto inpakken voor vakantie. Hoe dan ook het is wel belangrijk dat je dit goed en op een veilige manier doet. Wij geven in dit blog belangrijke tips en informatie.
23 Februari 2019
Categorie
Advies
Kies ik voor een luchtbed of slaapmat?
Als je op zoek bent naar een lekker bed voor op de camping kom je waarschijnlijk voor de volgende keuze te staan: kies ik voor een luchtbed of een slaapmat? En wat zijn eigenlijk de verschillen?
21 Februari 2019
Categorie
Advies
Wat voor soorten tenten zijn er?
Misschien herken je het wel: je hebt nog nooit gekampeerd of je bent toe aan een nieuwe tent, maar je hebt geen idee wat voor soorten tenten er eigenlijk zijn. Wij leggen het je uit in dit blog!
20 Februari 2019
Categorie
Advies
Wat kan de nieuwe Epsilon accu van Super B?
Heb je ook al van de nieuwe Epsilon lithium accu van Super B gehoord? Deze accu luidt definitief een nieuw tijdperk van boordaccu´s in. Wij leggen je in deze blog de voor- en nadelen van de Epsilon uit.
19 Februari 2019
Categorie
Advies
Welke tent is snel op te zetten?
Gemak dient de mens. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op de camping zijn we steeds meer op zoek naar comfort en gemak. Ben je benieuwd welke tenten je snel op kunt zetten?
15 Februari 2019
Categorie
Advies
Verbouwingsupdate: Obelink in een nieuw jasje
Wij zijn aan het uitbreiden! Er wordt niet alleen gewerkt aan een nieuwe afdeling, maar de hele winkel wordt in een nieuw jasje gestoken. Ben je benieuwd wat er allemaal verandert dit seizoen? Lees dan snel verder.
7 Februari 2019
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies