Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Wandelkleding voor in het najaar: 5 tips!
De herfst is op komst. Dit is niet alleen te merken aan de temperaturen en de neerslag, maar ook aan de zon die weer vroeg ondergaat. Helemaal niet erg, want de herfst is perfect voor een flinke wandeling!
20 September 2017
Categorie
Advies
8 tips voor het kopen van wandelschoenen

Goede wandelschoenen zorgen ervoor dat je voeten ondersteuning en balans krijgen, daarom is de keuze schoen erg belangrijk. Benieuwd waar je op moet letten bij het aanschaffen van een schoen? Lees dan onze 8 tips!

14 September 2017
Categorie
Advies
Op de fiets naar werk, welke kies je?
Op de fiets naar werk gaan is super goed voor de gezondheid en helpt je fit te blijven. In deze blog zetten we verschillende fietssoorten op een rijtje om jou te helpen met de keuze van de juiste woon-werk fiets!
11 September 2017
Categorie
Advies
Checklist voor het stallen van de caravan
Om je caravan zo goed mogelijk te beschermen, zijn er een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken voor het stallen van de caravan. Wij hebben een kleine checklist voor je gemaakt, zodat je niets vergeet!
5 September 2017
Categorie
Advies
banner onderhoud
Hoe onderhoud ik mijn tuinmeubelen?
Ondanks dat de zomer nog even duurt, gaan we toch langzaam al richting het najaar. Dat betekent dat het straks tijd wordt voor een grote onderhoudsbeurt van je tuinmeubelen! Wij geven je tips.
1 September 2017
Categorie
Advies
Waar moet je op letten bij het kopen van een caravanhoes?
Als het einde van de zomervakantie in zicht komt, wordt het tijd om de caravan klaar te maken voor de stalling. Op deze manier kun je nóg langer genieten van je caravan. Wij leggen je uit waar je op moet letten en hoe je de juiste maat bepaald!
31 Augustus 2017
Categorie
Advies
schoonmaken caravan
Je caravan schoonmaken: 4 tips
Als je met de caravan op vakantie gaat, vind je het waarschijnlijk wel belangrijk dat je caravan er schoon en mooi uit ziet. Samen met Gently geven wij je wat tips!
28 Augustus 2017
Categorie
Advies
6 handige tips om zelf je tent te repareren blog banner
6 handige tips om zelf je tent te repareren

Er is een glasfiberstok gebroken of er zit een gaatje in het doek. Wat nu? Wij geven je met alle plezier een aantal tips voor kleine reparaties aan je tent.

23 Augustus 2017
Categorie
Advies
Tent schoonmaken & opbergen in 4 stappen!
Hoe krijg je die lastige vlek eruit en hoe vouw je een tent het beste op? Met ons 4-stappenplan zorg je ervoor dat je volgend jaar weer lekker van je tent kunt genieten.
21 Augustus 2017
Categorie
Advies
Wat is ATC en hoe werkt het?
Bij hoge snelheden kunnen caravans en aanhangers gevoelig reageren op bijvoorbeeld uitwijkmanoeuvres en zijwind. De ATC voorkomt slingerende bewegingen waardoor jij en je gezin veilig op weg kunnen!
16 Augustus 2017
Categorie
Advies
De beste gasmelder voor jouw caravan: Alles in één!
Om jezelf en je gezin te beschermen tegen brand, koolmonoxide en andere gassen kun je in de caravan of camper verschillende melders installeren. In dit blog leggen we je uit hoe het werkt en welke melder wij adviseren voor de beste veiligheid.
11 Augustus 2017
Categorie
Advies
Back to school | Hoe kies ik een goede schoolrugzak?
Het nieuwe schooljaar begint bijna! Hoog tijd om inkopen te doen en je te oriënteren wat je allemaal nodig hebt voor jezelf of voor je zoon of dochter. Eén van de belangrijkste onderdelen, vooral als je naar de middelbare school gaat, is de schoolrugzak.
8 Augustus 2017
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies
Naar boven