Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Wat zegt het vermogen van 1 pit?
Je bent niet de enige als het aantal wattage van een kooktoestel je weinig zegt. Wat betekent het vermogen van een kooktoestel nou eigenlijk en hoeveel vermogen heb je minimaal nodig? In dit blog vertellen wij je wat het vermogen van een pit betekent.
12 September 2019
Categorie
Advies
Kan ik koken op gas als het waait?
Kan ik koken op gas als het waait?
Of je nu in het naseizoen kampeert of in het hoogseizoen: vrijwel iedereen heeft wel eens te maken gehad met slecht weer op de camping. Wind is meestal het grootste probleem. Hoe kun je eigenlijk koken op gas als het waait?
11 September 2019
Categorie
Advies
Hoeveel kookpitten heb ik nodig?
Hoeveel kookpitten heb ik nodig?
Het aantal pitten van een camping kooktoestel varieert over het algemeen tussen 1 en 4. Hoeveel pitten jij nodig hebt, hangt af van hoe frequent of uitgebreid je kookt, en of het kooktoestel het enige kookmiddel is dat je gebruikt.
5 September 2019
Categorie
Advies
Welke soorten campingstoelen zijn er
Welke soorten campingstoelen zijn er?
Ben je op zoek naar nieuwe campingstoelen? Dan ben je er waarschijnlijk al achter dat campingstoelen in allerlei merken, modellen en materialen verkrijgbaar zijn. In dit blog hebben wij 7 verschillende campingstoelen voor je op een rijtje gezet!
2 September 2019
Categorie
Advies
Welk materiaal campingstoel
Welk materiaal campingstoel?
Campingstoelen worden van verschillende materialen gemaakt. Niet alleen het frame, maar ook de bekleding kan onderling verschillen. Benieuwd naar de soorten materialen? Wij zetten het voor je op een rij!
30 Augustus 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn grondzeil schoonmaken?
Hoe kan ik mijn grondzeil schoonmaken?
Een eco-gronddoek of PVC grondzeil kun je na de vakantie gemakkelijk reinigen zodat je ook volgend jaar nog plezier hebt van je grondzeil. Hoe je dit doet? Wij geven je tips!
19 Augustus 2019
Categorie
Advies
Wel of geen grondzeil onder de tent?
Wel of geen grondzeil onder de tent?
Om je tent te beschermen tegen viezigheid van de grond kun je kiezen voor een extra grondzeil onder je tent. Maar wanneer kies je voor zo'n ondergrondzeil?
13 Augustus 2019
Categorie
Advies
Welke soorten grondzeilen zijn er?
Welk grondzeil kun je kopen voor onder je tent en welk grondzeil is nou precies bedoeld voor in je voortent? Dat gaan we je vertellen in dit artikel.
7 Augustus 2019
Categorie
Advies
Hoe en wanneer impregneer je een tent?
Om te voorkomen dat je tent gaat lekken is regelmatig impregneren belangrijk. In dit blog leggen we je uitgebreid uit wanneer het nodig is om een tent te impregneren en hoe je dat precies doet.
1 Augustus 2019
Categorie
Advies
Hoe onderhoud je je zwembad blog banner
Hoe houd ik het water in mijn zwembad schoon?
Hoe houd je het zwembad schoon? Op welke manier geniet je zo lang mogelijk van je zwembad? Regelmatig en goed onderhoud is van groot belang. Wij geven tips!
25 Juli 2019
Categorie
Advies
Welke maat camperhoes heb ik nodig?
Een camperhoes beschermt tegen allerlei weersinvloeden en zorgt ervoor dat je camper in goede staat blijft. Maar hoe bepaal je welke maat beschermhoes heb je nodig hebt?
23 Juli 2019
Categorie
Advies
Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?
Wil jij de afvaltank van je campingtoilet vervangen? Misschien heb je een tweedehands camper of caravan gekocht en vind je het fris om deze te vernieuwen. Welke Fresh-up set heb je dan nodig?
5 Juli 2019
Categorie
Advies
Laden...