Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Thetford afvaltank vervangen: welke fresh-up set?
Wil jij de afvaltank van je campingtoilet vervangen? Misschien heb je een tweedehands camper of caravan gekocht en vind je het fris om deze te vernieuwen. Welke Fresh-up set heb je dan nodig?
5 Juli 2019
Categorie
Advies
Hoe onderhoud je je zwembad blog banner
Hoe houd ik het water in mijn zwembad schoon?
Hoe houd je het zwembad schoon? Op welke manier geniet je zo lang mogelijk van je zwembad? Regelmatig en goed onderhoud is van groot belang. Wij geven tips!
1 Juli 2019
Categorie
Advies
Hoe moet ik een caravan aankoppelen?
Het aankoppelen van de caravan aan je auto klinkt misschien als een moeilijke klus, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Wel is het heel belangrijk dat je de handelingen goed - en in de juiste volgorde - uitvoert.
19 Juni 2019
Categorie
Advies
Welke tent kun je alleen opzetten?
Als je alleen of als enige volwassenen met kind(eren) kampeert, is het natuurlijk wel zo makkelijk om een tent mee te nemen die je snel en eenvoudig in je eentje kunt opzetten. Benieuwd welke tenten wij aanraden? Lees dan snel verder.
3 Juni 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn camper waterpas zetten?
Als je op de camperplaats aangekomen bent en je een kopje koffie wilt zetten voordat je de luifel gaat uitdraaien, is het vaak zo dat je camper niet helemaal waterpas staat. Hoe zet je de camper waterpas? Wij geven je tips.
13 Mei 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik een glasfiber tentstok repareren?
Is jouw glasfiber tentstok kapot gegaan tijdens het kamperen? Dat is geen probleem. Een kapotte stok kun je namelijk heel eenvoudig zelf vervangen. Wij leggen je in een paar stappen uit hoe je dit doet!
8 Mei 2019
Categorie
Advies
Hoe caravan waterpas zetten
Hoe kan ik mijn caravan waterpas zetten?
Als je aankomt op de camping met je caravan, is het belangrijk dat je eerst de caravan waterpas zet en stabiliseert voordat je begint met het opzetten van je voortent of luifel. Benieuwd hoe dit waterpas zetten werkt? Wij leggen het uit in dit blog.
1 Mei 2019
Categorie
Advies
Hoe tent droog houden
Hoe kan ik mijn tent droog houden? 7 tips!
De meeste kampeerders schrikken niet van een regenbuitje op de camping. Als de regen aanhoudt, is het toch handig om wat maatregelen te nemen zodat je zeker weet dat het lekker droog blijft in je tent. Wij delen onze tips met je!
19 April 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn tent koel houden?
Hoe kan ik mijn tent koel houden? 16 tips!
Ga jij het liefst naar een warme kampeerbestemming? Garantie op zon, lange zomeravonden en lekkere dagen aan het zwembad. Toch zit er soms ook een nadeel aan een zonnige kampeervakantie: de warme nachten. Lees onze tips!
12 April 2019
Categorie
Advies
Welke stekker heb ik nodig op de camping?
Voor je koffiezetapparaat, mobiele telefoon en verlichting is het handig om stroom te hebben. Maar welke stekker heb je nodig en hoe werkt dat precies op de camping? Wij leggen het je uit in dit blog!
5 April 2019
Categorie
Advies
Hoe vol is mijn gasfles?
Je herkent het misschien wel: je gaat op vakantie met de caravan, laadt de gasfles in en je vraagt je opeens af hoe vol de gasfles eigenlijk nog is. Er zijn een aantal trucjes en artikelen die je daarbij kunnen helpen!
27 Maart 2019
Categorie
Advies
Welke soorten campers zijn er?
Speel je weleens met de gedachte om een camper aan te schaffen? Een super idee, maar het is niet makkelijk te beslissen welke soort camper je moet kiezen. Wij zetten de verschillende types met hun voor- en nadelen op een rij.
23 Maart 2019
Categorie
Advies
Laden...