Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

4 tips voor de aanschaf van een backpack blog banner
4 tips voor de aanschaf van een backpack

Backpacken is tegenwoordig een enorme trend. Je studie is klaar. Vandaag een paar tips waar je op moet letten als je een backpack aanschaft, zodat het uiteindelijk niet je grootste vijand wordt.

18 Oktober 2016
Categorie
Advies
Wandelklaar voor het najaar blog banner
Wandelklaar voor het najaar

De weken met hoge temperaturen lijken nu toch echt achter ons te liggen. De nazomer was heerlijk, maar ook in de herfst is het heerlijk genieten buiten.

7 Oktober 2016
Categorie
Advies
Condensvorming bij tenten blog banner
Hoe voorkom je condensvorming bij tenten

Het heeft 's nachts een beetje geregend en je vindt plasjes water in de tent. Ik ga je uitleggen hoe condensvorming ontstaat en wat jij eraan kunt doen om condensvorming te beperken.

29 Augustus 2016
Categorie
Advies
Beladen caravan blog banner
Beladen van de caravan: hoe pak je dat aan

Om je problemen te besparen wijden we dit blog aan het beladen van de caravan. We geven je tips, hoe je je caravan zo goed inpakt, dat het gewicht zo gelijkmatig en verstandig mogelijk verdeeld is.

10 Juni 2016
Categorie
Advies
Bespaar op festivalbezoek banner
Zo bespaar jij op je festivalbezoek

Eén van de leukste dingen rondom de zomer zijn de festivals. Het liefst met een stralende zon, lekkere drankjes en je favoriete artiesten.

3 Juni 2016
Categorie
Advies
Vouwen in ramen tent blog Banner
Hoe verminder je vouwen in de ramen van een tent

Je hebt net een nieuwe tent gekocht, zet 'm op, maar kijkt tegen een vervelende vouw aan. Dat is natuurlijk vervelend, maar je kunt er wel zelf veel aan doen om zo helder mogelijk de wereld in te kijken.

27 Mei 2016
Categorie
Advies
Festival tent
Waaraan moet een festivaltent voldoen?
Het festivalseizoen is alweer in volle gang en het belooft weer super te worden. Misschien ga je alleen of misschien met een grote groep vrienden. Hoe dan ook, je verheugt je vast op een paar dagen met geweldige muziek, goede sfeer, weinig slaap en meestal slecht eten. Je neemt naar een festival natuurlijk niet je hele huisraad mee, maar reist en verblijft graag zo licht mogelijk. Tot je basisuitrusting hoort in ieder geval een tent, maar aan welke eisen moet die eigenlijk voldoen? We hebben de 5 belangrijkste eisen voor je op een rij gezet.
24 Mei 2016
Categorie
Advies
Barbecue blog banner
Vind de barbecue die bij je past

De lente is nu eindelijk losgebarsten. Je ruikt het ook gewoon als je een voet buiten de deur uitzet. Lekker lang tafelen met een fijn gezelschap, een dag die eindeloos lijkt te duren.

12 Mei 2016
Categorie
Advies
Relaxen op de camping blog banner
Relaxen op de camping

Onthaasten, niet op de klok kijken, want geen clubs, trainingen waarvoor jij of je kinderen op tijd moeten zijn. Het huis aan kant maken omdat er visite komt, ook niet nodig.

28 April 2016
Categorie
Advies
Maak het je gemakkelijk op de camping blog banner
Maak het je gemakkelijk op de camping

Op de camping maken we het ons steeds gemakkelijker. Als fervent kampeerder heb je ongetwijfeld al veel veranderingen mogen aanschouwen.

22 April 2016
Categorie
Advies
Prijsbewust kamperen met kinderen blog banner
Prijsbewust kamperen met kinderen

Je kunt met gemak 10.000 euro uitgeven aan je vakantie. Boek twee weken een luxe all inclusive resort en je gaat ruimschoots over dat bedrag heen.

14 April 2016
Categorie
Advies
8 redenen om te wandelen blog banner
8 redenen waarom wandelen goed voor je is

Met het mooie weer in aantocht krijg ook jij toch weer zin om naar buiten te gaan? Stevige stappers aan en de natuur opzoeken.

7 April 2016
Categorie
Advies
Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven