Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Waarom een gasdrukregelaar op een gasfles?
Ben je van plan om een gaskachel of barbecue te kopen? Dan is het belangrijk om te weten dat je altijd een gasdrukregelaar nodig hebt. Wij leggen je uit hoe het werkt en waar je op moet letten!
27 December 2017
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn gaskachel aansteken?
Een gaskachel kan binnen no-time een grote ruimte verwarmen, zodat je niet hoeft te koukleumen. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je de gaskachel aan de praat krijgt en nog belangrijker: hoe de gaskachel lang blijft branden zonder dat de waakvlam uitvalt.
22 December 2017
Categorie
Advies
De 6 beste kachels geselecteerd door productspecialist Bram!
Ben jij op zoek naar een kachel voor in je voortent, de serre of op zolder? In deze blog helpt productspecialist Bram je kiezen met zijn selectie kachels!
8 December 2017
Categorie
Advies
Wat is thermokleding en hoe werkt het?
Thermokleding is iets wat iedere buitensporter in zijn of haar kast heeft hangen. Maar wat is thermokleding nu eigenlijk? Waarvan is thermokleding gemaakt en hoe draag je het?
29 November 2017
Categorie
Advies
Wat is het verschil tussen een wintervoortent en een gewone voortent?
Kamperen is niet alleen iets voor in de zomer. Ook in de winter kan je er namelijk nog prima op uit gaan met de caravan! In dit blogartikel leggen we je uit wat het verschil is tussen een voortent voor de winter en een normale voortent.
24 November 2017
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn slaapzak wassen en onderhouden?
Een artikel dat tijdens kamperen niet gemist kan worden: een lekkere slaapzak! Hoe je de slaapzak wast en opbergt is erg belangrijk voor het behoud van de slaapzak. Wij geven je tips hoe je dit het beste kunt doen.
22 November 2017
Categorie
Advies
Waar moet ik op letten bij de aanschaf van skischoenen?
Bij de keuze van nieuwe skischoenen moet je op verschillende punten letten, waaronder de flex, binnenschoen en loopstand. In deze blog zetten we 8 tips op een rij!
9 November 2017
Categorie
Advies
Welke slaapzak is geschikt voor in de winter?
Om warm te blijven op de camping in de winter, heb je een goede winterslaapzak en slaamat nodig. Geen idee welke slaapzak of slaapmat geschikt zijn voor de winter? Wij zetten wat tips voor je op een rij!
7 November 2017
Categorie
Advies
Waar moet ik op letten bij het kopen van een skibril?
Het wintersport seizoen staat voor de deur! Geen idee waar je de zoektocht moet beginnen of waar je op moet letten bij het kopen van een skibril? Wij leggen het je uit.
6 November 2017
Categorie
Advies
Hoe kan ik veilig fietsen in het donker?
Ook nu het steeds eerder donker is stappen veel Nederlanders iedere dag op de fiets. Als fietser ben je erg kwetsbaar en daarom is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. We delen onze tips!
1 November 2017
Categorie
Advies
Veilig hardlopen in het donker: verlichting, regels & tips
Nu het steeds eerder donker wordt is het lastig om met daglicht hard te lopen. Als hardloper ben je erg kwetsbaar, word er daarom bewust van hoe zichtbaar je écht bent. Met deze tips ga jij veilig over straat!
30 Oktober 2017
Categorie
Advies
Waar moet je op letten bij het kopen van trekkingstokken?
Wandel of hike jij graag in bergachtige gebieden en kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van trekkingsstokken. Wij leggen je uit welke voordelen trekkingstokken hebben en waar je op moet letten bij de aanschaf en gebruik.
27 Oktober 2017
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies