Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Wat heb ik nodig voor satelliet televisie op de camping?
Ga je in Nederland of buitenland kamperen, maar wil je wel graag Nederlandse televisiezenders ontvangen? Dan is de beste optie om televisie te kijken via de satelliet.
16 Maart 2018
Categorie
Advies
Welke stekker heb ik nodig op de camping?
Voor je koffiezetapparaat, mobiele telefoon en verlichting is het handig om stroom te hebben. Maar welke stekker heb je nodig en hoe werkt dat precies op de camping? Wij leggen het je uit in dit blog!
14 Maart 2018
Categorie
Advies
De nieuwe Obelink folder is uit!
De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij!
6 Maart 2018
Categorie
Advies
Veilig vertrekken met de caravan: checklist!
We gaan langzaam richting de lente en daarbij hoort ook de eerste kampeervakantie van dit jaar. Wij hebben een checklist voor vertrek gemaakt, zodat je veilig vertrekt naar je bestemming. Benieuwd waar je op moet letten?
1 Maart 2018
Categorie
Advies
Hoe vouw ik mijn tent op?
Je gaat een weekendje proefkamperen en wilt op zondagavond de tent afbreken. Iets afbreken is over het algemeen makkelijker dan iets opbouwen. In de praktijk blijkt dit toch vaak anders. Wij geven je tips!
26 Februari 2018
Categorie
Advies
Nieuw: De Obelink Markies
Een zakluifel schuif je door de caravanrail en is vrijwel direct klaar voor gebruik. De Obelink Markies is een nieuwe zakluifel in ons assortiment. Benieuwd of de Obelink Markies wat voor jou is?
19 Februari 2018
Categorie
Advies
Wat heb ik allemaal nodig om luifel zijwanden te monteren?
Bij de aanschaf van een zijwand komt er meer kijken dan alleen de zijwand zelf, zoals een rafter en bevestigingsclips. In dit blog leggen we je uit welke extra items je nodig hebt en waarom!
16 Februari 2018
Categorie
Advies
Welke maat luifel heb ik nodig?
Voordat je een luifel aanschaft is het belangrijk om te weten welke maat luifel je nodig hebt. In deze blog leggen we je precies uit hoe je de maat luifel kunt bepalen!
12 Februari 2018
Categorie
Advies
Omloopmaat blog banner
Hoe bereken je de juiste omloopmaat van jouw caravan?

Je voortent of caravanluifel is aan vervanging toe. Of misschien heb je wel een nieuwe caravan aangeschaft. Tof! Altijd leuk om iets nieuws uit te mogen zoeken toch?

9 Februari 2018
Categorie
Advies
Welke accessoires voor mijn opblaasbare Kampa voortent?
Heb jij een opblaasbare Kampa tent voor je caravan of camper, maar weet je niet welke accessoires je hierbij kunt kopen of weet je niet welke maat je hiervan nodig hebt? In deze blog zetten we het voor je op een rijtje.
8 Februari 2018
Categorie
Advies
Hoe voorkom ik dat de boiler en watertank bevriezen?
Als je in het najaar gaat kamperen, dan bestaat de kans dat het gaat vriezen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je water bevriest en dat je zonder water komt te zitten. Wij leggen je daarom uit hoe je de boiler en watertank vorstvrij kunt houden.
5 Februari 2018
Categorie
Advies
Welk grondzeil voor mijn voortent?
Om droge en warme voeten te houden in de voortent, is het belangrijk dat je gebruik maakt van een goede basis op de grond, bestaande uit een gronddoek, grondzeil en tenttapijt.
2 Februari 2018
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies