Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Hoe kan ik mijn camper waterpas zetten?
Als je op de camperplaats aangekomen bent en je een kopje koffie wilt zetten voordat je de luifel gaat uitdraaien, is het vaak zo dat je camper niet helemaal waterpas staat. Hoe zet je de camper waterpas? Wij geven je tips.
13 Mei 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik een glasfiber tentstok repareren?
Is jouw glasfiber tentstok kapot gegaan tijdens het kamperen? Dat is geen probleem. Een kapotte stok kun je namelijk heel eenvoudig zelf vervangen. Wij leggen je in een paar stappen uit hoe je dit doet!
8 Mei 2019
Categorie
Advies
Hoe caravan waterpas zetten
Hoe kan ik mijn caravan waterpas zetten?
Als je aankomt op de camping met je caravan, is het belangrijk dat je eerst de caravan waterpas zet en stabiliseert voordat je begint met het opzetten van je voortent of luifel. Benieuwd hoe dit waterpas zetten werkt? Wij leggen het uit in dit blog.
1 Mei 2019
Categorie
Advies
Hoe tent droog houden
Hoe kan ik mijn tent droog houden? 7 tips!
De meeste kampeerders schrikken niet van een regenbuitje op de camping. Als de regen aanhoudt, is het toch handig om wat maatregelen te nemen zodat je zeker weet dat het lekker droog blijft in je tent. Wij delen onze tips met je!
19 April 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn tent koel houden?
Hoe kan ik mijn tent koel houden? 16 tips!
Ga jij het liefst naar een warme kampeerbestemming? Garantie op zon, lange zomeravonden en lekkere dagen aan het zwembad. Toch zit er soms ook een nadeel aan een zonnige kampeervakantie: de warme nachten. Lees onze tips!
12 April 2019
Categorie
Advies
Welke stekker heb ik nodig op de camping?
Voor je koffiezetapparaat, mobiele telefoon en verlichting is het handig om stroom te hebben. Maar welke stekker heb je nodig en hoe werkt dat precies op de camping? Wij leggen het je uit in dit blog!
5 April 2019
Categorie
Advies
Hoe vol is mijn gasfles?
Je herkent het misschien wel: je gaat op vakantie met de caravan, laadt de gasfles in en je vraagt je opeens af hoe vol de gasfles eigenlijk nog is. Er zijn een aantal trucjes en artikelen die je daarbij kunnen helpen!
27 Maart 2019
Categorie
Advies
Welke soorten campers zijn er?
Speel je weleens met de gedachte om een camper aan te schaffen? Een super idee, maar het is niet makkelijk te beslissen welke soort camper je moet kiezen. Wij zetten de verschillende types met hun voor- en nadelen op een rij.
23 Maart 2019
Categorie
Advies
De nieuwe Obelink folder is uit!
De eerste open zondag van dit jaar is alweer een feit en het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur. Daar hoort uiteraard ook de nieuwe Obelink folder bij!
13 Maart 2019
Categorie
Advies
Hoe kun je een tent opbergen
Hoe kun je een tent opbergen?
Een tent opzetten is één ding. Maar een tent goed weer inpakken en vooral op de juiste manier opbergen zodat die later weer goed en bruikbaar voor de dag komt, is weer iets anders. Wij leggen je uit hoe het moet.
10 Maart 2019
Categorie
Advies
Slaapzakken blog
Wat is de beste slaapzak voor mij?
Slaapzakken heb je in vele soorten, maten en kleuren. Maar hoe kies je nu uit dat grote aanbod de beste uit? En wat is voor jou eigenlijk de beste?
8 Maart 2019
Categorie
Advies
Kies ik voor een vouwwagen of caravan?
Twijfel jij tussen de aanschaf van een vouwwagen of caravan? Dan ben je niet de enige. Want wat is de beste keuze? Wij geven je in dit blog tips hoe je tot de beste beslissing kunt komen.
8 Maart 2019
Categorie
Advies
Laden...