Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Laat u adviseren door onze specialisten

Hoe kan ik mijn tent verwarmen?
In het voor- en najaar en natuurlijk de winter kunnen de temperaturen ’s nachts erg dalen waardoor het vrij koud is in je tent. Toch is dit geen reden om niet te gaan kamperen, want er zijn een paar simpele trucs waardoor je lekker warm kunt blijven!
16 Januari 2019
Categorie
Advies
Hoe kan ik mijn tent waterdicht maken?
Je kijkt al maanden uit naar je kampeervakantie en als het eenmaal zo ver is, blijkt bij de eerste regenbui dat je tent lekt. Misschien lekt er een beetje water binnen via een naad, of lijkt het te lekken op het doek. Hoe los je dit op?
14 Januari 2019
Categorie
Advies
Wat zijn Gore-Tex wandelschoenen?
Je begint fanatiek aan een wandeling en bij thuiskomst ben je blij dat je wandelschoenen uitkunnen: je hebt namelijk een blaar. Om dit te voorkomen, kun je het beste Gore-Tex wandelschoenen gebruiken.
11 Januari 2019
Categorie
Advies
Welke gaskachel kies ik?
De temperaturen gaan dalen, de avonden worden frisser en als je graag in het najaar kampeert is een kachel noodzakelijk. In dit blog leggen we je het een en ander over gaskachels uit: hoe het werkt en welke types er zijn.
9 Januari 2019
Categorie
Advies
Top 8 best gelezen artikelen van 2018
Het jaar 2018 is voorbij gevlogen! We kijken terug op een geweldig kampeerseizoen en om jou alvast te inspireren en adviseren voor 2019 hebben wij onze best gelezen artikelen van dit jaar op een rijtje gezet.
18 December 2018
Categorie
Advies
Hoe krijg ik een constante waterstraal uit mijn kraan?
Misschien herken je dit probleem: je draait de kraan open en het water komt sputterend eruit in plaats van in een constante straal. Wil je weten hoe dat komt en hoe je het heel makkelijk kunt voorkomen?
14 December 2018
Categorie
Advies
Welke snowboots kies ik?
Heb jij ook altijd last van koude voeten tijdens de winter? Dan zijn snowboots een echte aanrader. Het is veel aangenamer om in de winter buiten te zijn als je voeten lekker warm zijn.
3 December 2018
Categorie
Advies
Welke brandstof voor je kooktoestel?
Veel mensen associëren koken tijdens het kamperen altijd met gas. Gas is dan ook de meest gebruikte brandstof op de camping. Maar het kan ook anders. Wil je weten welke brandstoffen er zijn voor de kooktoestellen?
26 November 2018
Categorie
Advies
Nieuw: de Kampa bustent collectie 2019
De nieuwe collectie van de populaire opblaasbare Kampa is weer binnen en het ziet er weer veelbelovend uit! Met het strakke design, de grote ramen en het opblaassysteem is de Kampa tent een echte blikvanger op de camping.
22 November 2018
Categorie
Advies
Waar let ik op bij de aanschaf van een kooktoestel?
Ga je voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een manier om te koken op de camping? Dan kun je koken op bijvoorbeeld een skottelbraai, maar je kunt er ook voor kiezen om een kooktoestel aan te schaffen. Benieuwd waar je op moet letten als je een kooktoestel aanschaft?
22 November 2018
Categorie
Advies
Wat is thermokleding en hoe werkt het?
Thermokleding is iets wat iedere buitensporter in zijn of haar kast heeft hangen. Maar wat is thermokleding nu eigenlijk? Waarvan is thermokleding gemaakt en hoe draag je het?
21 November 2018
Categorie
Advies
Wat zijn sneeuwsokken?
Als wintersporter ben je vast wel bekend met sneeuwkettingen die je gebruikt op besneeuwde wegen in de bergen, als winterbanden niet voldoende grip geven. Maar wist je dat er sinds nog niet al te lange tijd ook sneeuwsokken bestaan?
20 November 2018
Categorie
Advies
Laden...
Wij gebruiken cookies