27, 28 en 29 december - De Obelink Campingdagen

Onze megastore is 27, 28 en 29 december geopend van 09:30 tot 18:00, de Campingdagen starten op deze dagen om 10:00, tot 17:00.

De Obelink Vrijetijdsbeurs is terug, en wel in een nieuwe vorm! Op 27, 28 en 29 december organiseren we de Obelink Campingdagen. Dit jaar trappen we het evenement af op dinsdag 27 december, dat tot en met 29 december duurt. Drie dagen lang komen eigenaren en medewerkers vertellen wat hun camping of vakantiepark allemaal te bieden heeft. Dé perfecte plek om te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen. Met maarliefst 40 stands, diverse demonstraties, (kinder)activiteiten, workshops én lekker eten beloven de Campingdagen weer leuke en inspirerende dagen te worden.

Doe campinginspiratie op

Heb je nog geen idee waar je volgend jaar gaat kamperen of wil je nog wat campinginspiratie op doen? Campings en vakantieparken uit diverse landen zoals Italië, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland komen zich tijdens de Campingdagen presenteren.

Beleef het kampeergevoel

Naast het opdoen van inspiratie voor komend kampeerseizoen is er ook meer dan genoeg te beleven tijdens de Campingdagen. Op onze afdelingen zijn verschillende demonstraties te zien, maak een leuke kampeerfoto in de fotohoek of bouw een tent op. Ook voor kinderen is er van alles te doen: doe mee aan de kleurplatenwedstrijd, luister naar leuke verhalen in de voorleeshoek of laat een leuk ballonfiguur maken!

Je bent van harte welkom!

De Campingdagen op 27, 28 en 29 december vinden plaats in onze megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Onze megastore is geopend van 09:30 tot 18:00, de Campingdagen starten iedere dag om 10:00, tot 17:00. Naast de gezellige Campingdagen kun je uiteraard ook terecht op alle afdelingen van onze winkel om te shoppen. Geniet tijdens de Campingdagen van scherpe acties in onze winkel, zoals onder andere: €10,- korting op alle Merrell schoenen en 20% korting op alle kinderfietsen (m.u.v. de al afgeprijsde fietsen). Onze specialisten staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

Namens alle standhouders en het Obelink team willen we jullie van harte welkom heten op de Campingdagen!


Deel dit artikel