Obelink Campingdagen

Onze megastore is 27, 28 en 29 december geopend van 09:30 tot 18:00, de Campingdagen starten op deze dagen om 10:00, tot 17:00.

De Obelink Campingdagen komen er weer aan! Dit jaar trappen we het evenement af op woensdag 27 december, dat tot en met 29 december duurt. Drie dagen lang komen eigenaren en medewerkers vertellen wat hun camping of vakantiepark allemaal te bieden heeft. Dé perfecte plek om te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen. Met maarliefst 40 stands, diverse demonstraties, (kinder)activiteiten, workshops én lekker eten beloven de Campingdagen weer een leuk en inspirerend evenement te worden.

  • Tientallen campings uit verschillende landen
  • Diverse demonstraties
  • Rad van fortuin met geweldige prijzen
  • De ballonnenboer met de leukste ballonfiguren
  • Campingspelletjes voor de jonge kampeerders
  • Gezellige live muziek
  • Kans op een cadeaukaart t.w.v. €100 bij een aankoop in de winkel
  • Advies van onze specialisten

Doe campinginspiratie op

Heb je nog geen idee waar je volgend jaar gaat kamperen of wil je nog wat campinginspiratie op doen? Campings en vakantieparken uit diverse landen zoals Italië, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland komen zich tijdens de Campingdagen presenteren.

Beleef het kampeergevoel

Naast het opdoen van inspiratie voor komend kampeerseizoen is er ook meer dan genoeg te beleven tijdens de Campingdagen. Op onze afdelingen zijn verschillende demonstraties te zien. Of geef een draai aan het rad van fortuin en maak kans op leuke prijzen! Voor de kleine kampeerders staat de ballonnenboer weer klaar om de leukste ballonfiguren in elkaar te knutselen. En de jaarlijkse traditie met de Obelink Campingdagen: het dweilorkest dat door de winkel klinkt. Dat worden gegarandeerd weer drie enorm gezellige dagen, het ideale dagje uit om het jaar mee af te sluiten.

obelink campingdagen obelink campingdagen

Je bent van harte welkom!

De Campingdagen op 27, 28 en 29 december vinden plaats in onze megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Onze megastore is geopend van 09:30 tot 18:00, de Campingdagen starten iedere dag om 10:00, tot 17:00. Naast de gezellige Campingdagen kun je uiteraard ook terecht op alle afdelingen van onze winkel om te shoppen. Onze kampeerliefhebbers staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

Namens alle standhouders en het Obelink team willen we jullie van harte welkom heten op de Campingdagen!


Deel dit artikel: