Speakers

Filter
51 resultaten 51
Van hoog naar laag sorteren
51 resultaten
  1. Caliber PMT061BT Bluetooth ontvanger
    Caliber PMT061BT Bluetooth ontvanger
    € 20,00
      Verkoop door Caliber Europe BV
    • Caliber HPG404BT Bluetooth technologie speaker
      Caliber HPG404BT Bluetooth technologie speaker
      € 19,95
        Verkoop door Caliber Europe BV
      • Schwaiger computer- en notebook stereoluidsprekers
        Schwaiger computer- en notebook stereoluidsprekers
        € 10,99
          Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online

        51 resultaten

        per pagina

        Voordelen van een speaker

        Speakers hebben vaak een betere geluidskwaliteit dan een camper radio. Een camper radio heeft vaak wel goede kwaliteit, maar niet overal even goed bereik. Hierdoor vermindert de geluidskwaliteit en hoor je vaker een ruis als er geen goede ontvangst is. Met een luidspreker heb je altijd goed geluid, als je in de buurt van het apparaat blijft. Ze zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen, zodat je overal kunt luisteren. Een ander voordeel van een speaker is dat je het veelzijdig kunt gebruiken. Naast dat je er muziek op kunt afspelen, kun je bijvoorbeeld ook je favoriete podcasts of audioboeken afspelen.

        Luidspreker meenemen op vakantie

        Op vakantie heb je niet altijd de beschikking over (voldoende) stroom, bijvoorbeeld als je op vakantie bent met de camper of caravan. Dan is een luidspreker handig om bij je te hebben. Doordat sommige speakers draadloos bediend kunnen worden, hoef je ze niet in het stopcontact te stoppen. Stel dat je met de camper of caravan rijdt en je stopt ergens, kun je muziek blijven afspelen zonder dat de motor hoeft blijven te draaien. Verder zijn speakers vaak makkelijk mee te nemen. Zo passen ze makkelijk in je bagage en houd je ruimte over voor kleding. Hoelang een accu van een speaker het volhoudt, hangt af van het gebruik ervan. Hoe hoger de volume waarop jij de muziek afspeelt, hoe korter de accuduur.

        Er bestaan ook speakers die waterdicht, waterbestendig en/of schokbestendig zijn. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor schade als er per ongeluk water op je box komt of er een ongelukje gebeurt tijdens je reis. Ben je klaar met je gedownloade audio bestanden en is je data (bijna) op? Kijk eens naar Wi-Fi versterkers om op je vakantiebestemming makkelijker online muziek af te spelen. Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ons algehele geluid assortiment.

        Producten vergelijken