Windscherm opzetten - Hoe zet je een windscherm op?

Windscherm opzetten - Hoe zet je een windscherm op?

Staat jouw plekje op de camping net verkeerd, waardoor je bijna wegwaait? Met een windscherm kan je heerlijk buiten zitten, zonder al te veel last te hebben van wegwaaiende spullen. Het opzetten van een windscherm kan een hele uitdaging zijn, daarom vertellen we in dit blog hoe je het beste een windscherm kan opzetten!

Stap 1: Haal het windscherm uit de verpakking en spreid het doek.

Stap 2: Zet de stokken in elkaar.

Stap 3: Schuif de staanders in de stoksleuven.

Stap 4: Pak alle stokken bij elkaar en pak twee scheerlijnen.

Stap 5: Bevestig de scheerlijnen aan de eerste staander en zet deze in een hoek van 45 graden buiten het windscherm vast met een haring.

Stap 6: Pak de staanders bij elkaar en zet ze overeind.

Stap 7: Zorg dat er spanning op de scheerlijnen komt te staan en loop langzaam met het windscherm naar achteren tot het windscherm volledig uitgezet is. Het windscherm kan in zowel een rechte opstelling als in een U of L vorm geplaatst worden.

Stap 8: Zet de rest van de haringen en scheerlijnen vast en je bent klaar!

Nu kun je heerlijk verder genieten op de camping zonder last te hebben van al te veel wind. Een windscherm is een echte aanrader en kan bijna niet ontbreken in jouw camping uitzet! Wil je graag ons aanbod aan windschermen zien? Zie dan hier al onze windschermen. Zie je graag een video over het windscherm opzetten? Bekijk dan de video hieronder, waar Daniël laat zien hoe je het makkelijkst een windscherm opzet!


Deel dit artikel: