Jubileumdeals: Feestelijke kortingen op heel veel producten! Bekijk acties 🎈

Keuzehulp Windscherm - Welk windscherm past bij mij?

opgezet windscherm

Daar zit je dan: lekker te genieten van je drankje op de camping, wanneer er ineens een sterke wind komt opzetten. De helft van de spullen waaien weg en lekker rustig zitten met deze wind is het ook niet. Een oplossing in deze situatie is een windscherm. Met een windscherm kan je heerlijk buiten zitten, zonder al te veel last te hebben van wegwaaiende spullen. Maar welk windscherm past er bij jou? In dit blog vertellen we meer over de verschillende soorten windschermen!

PVC windscherm

Er zijn verschillende soorten windschermen beschikbaar, maar wist je dat niet alle windschermen voor een lange tijd kunnen blijven staan? Daar gaan we je meer over vertellen. We kunnen windschermen onderverdelen in vier verschillende soorten, namelijk:

Simpele windschermen zijn gemaakt van polyester doek en hebben meestal geen bovenliggers. Ze hebben dus enkel staanders, waardoor ze alleen voor eendaags gebruik handig zijn. Enkele varianten van simpele windschermen kan je hier vinden. Wil je een windscherm die langer kan blijven staan? Lees dan zeker verder.

PVC windschermen zijn gemaakt van stevig en duurzaam PVC. Ze zijn voorzien van bovenliggers, waardoor ze extra stevig zijn. Ook zijn PVC windschermen meestal voorzien van dwars poten. Deze zorgen voor meer stevigheid en stabiliteit. Doordat de PVC windschermen van stevige materialen zijn gemaakt, is het een perfecte windscherm om voor een langere tijd op de camping te laten staan. Een paar voorbeelden van PVC windschermen zijn de Obelink window PVC 600 windscherm en de Obelink stabil PVC window windscherm. Beiden zijn voorzien van een raam, waardoor je zicht niet weggenomen wordt. Een optie zonder raam is de Obelink stabil PVC windscherm. Bekijk hier al onze PVC windschermen!

Opblaasbare windschermen zijn snel op te zetten en ze staan stevig bij wind. Helaas zijn ze niet geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Ben jij op zoek naar een opblaasbaar windscherm? Kijk dan hier welke opblaasbare varianten we aanbieden.

Als laatste hebben we boogwindschermen. Dit zijn stevige en elegante windschermen die ook zonder scheerlijnen kunnen blijven staan. Wanneer er weinig wind is kun je hem zo neer zetten. Kijk ook eens bij onze gebogen windschermen.


windscherm camping

Nu je wat meer weet over de verschillende windschermen is het de vraag welke jij nodig hebt. Ben je op zoek naar een windscherm die voor een langere tijd stevig kan blijven staan? Dan raden we een PVC windscherm aan. Wanneer je op zoek bent naar een makkelijk op te zetten windscherm, die niet perse weer en wind hoeft te overleven, raden wij een simpel windscherm aan. Kies dus een windscherm dat bij jouw voorwaarden past. De keuze is in ieder geval reuze! Ben je benieuwd welke varianten er bij ons op de website staan? Bekijk dan hier al onze windschermen.


Deel dit artikel: