Je hebt het hele jaar hard gewerkt en kijkt al maanden uit naar de zomervakantie. Het perfecte vakantieplaatje bestaat voor jou uit chillen in de zon met een boek of tijdschrift, een drankje en het geluid van de zee op de achtergrond. Eenmaal aangekomen op de camping wordt dit beeld snel verstoord. Je krijgt te maken met erg luidruchtige en irritante buren en je vakantie wordt op allerlei manieren verpest. De hele camping heeft er last van, behalve de boosdoeners zelf. Van plan om zelf een keer de irritante kampeerder uit te hangen? Met de volgende 8 tips is succes gegarandeerd!

1. Geluidsoverlast

Neem je radio en tv mee. Het is natuurlijk lastig om je te vermaken op een camping in Zuid-Frankrijk, dus om verveling te voorkomen sluit je de tv aan. Aangezien het hele terrein waarschijnlijk graag wil meegenieten van jouw favoriete programma's, zet je het geluid op standje maximaal.

2. Steal the show

Koop de nieuwste spectaculaire tent en kampeer gadgets, zodat je de show kunt stelen. Wees niet te bescheiden en nodig zoveel mogelijk buren uit zodat ze jouw geweldige uitrusting kunnen bewonderen. Misschien kun je de buren zelfs nog tips geven over wat ze volgend jaar sowieso moeten aanschaffen voor het kampeerseizoen, aangezien je helemaal op de hoogte bent van de nieuwste trends.

3. Huisdieren

Het gezin is pas echt compleet als de hond ook meegaat. Het hondenveldje is een beetje ver lopen, dus af en toe laat je de hond z'n behoeftes doen achter de caravan. Dat de hond veel blaft en eten schooiert bij de buren, neem je maar voor lief.

4. Stand-by

Je bent onmisbaar op je werk en je moet alsnog 24/7 bereikbaar zijn. Zet het geluid van je telefoon aan, zodat je geen enkel mailtje of appje mist en schroom niet om je collega telefonisch luidruchtig te commanderen, terwijl je net de campingburen op visite hebt voor een uitgebreide BBQ.

5. Spelletjes

Aangezien je hond er anders met de voetbal vandoor gaat, kun je beter voetballen voor andermans tent. De buren vinden het vast niet erg dat de bal om de haverklap onder hun stoel beland.

6. Rommel

Laat je rotzooi slingeren. Je hebt ten slotte vakantie en het laatst waar je zin in hebt is schoonmaken, zoals je thuis altijd al moet doen. Snoeppapiertjes, lollystokjes, plastic bekertjes en peuken liggen her en der om je tent. Met een beetje geluk waait de rotzooi om je tent 's nachts richting de caravan van de buren en hoef je het niet zelf op te ruimen.

7. Kinderen

Het is vakantie dus de kinderen mogen doen wat ze willen en krijgen zo min mogelijk straf. Het feit dat ze ruzie met elkaar maken en schreeuwen hoort bij de leeftijd en daar is weinig tegenin te brengen.

8. Eindelijk 'rust'

In de avond ben je blij als de kinderen eindelijk in hun tentje liggen te slapen, zodat je eindelijk tijd hebt om je biertje(s) op te drinken. Je roept de overbuurman erbij en samen drinken jullie teveel bier en vertellen elkaar grove moppen. Jullie lachen, drinken bier en roepen over de camping hoe fantastisch deze vakantie is. Tot slot nemen jullie afscheid van elkaar met een harde boer en gaan jullie strompelend richting je eigen tent. Het terrein heeft wakker gelegen van de luidruchtigheid, maar het was een geslaagde avond en daar gaat het uiteindelijk om.

Hoe irritant ben jij op de camping?