Kijk jij ook al zo uit naar je kampeervakantie? Heerlijk naar Spanje, Frankrijk, Duitsland of misschien blijf je wel lekker in Nederland. De vakantiepret begint al op weg naar bestemming, maar een lange autorit kan soms best vermoeiend zijn. Het is altijd fijn om wat extra spullen mee te nemen om het jezelf en/of je kinderen zo comfortabel mogelijk te maken. Wij hebben in dit blog enkele producten voor je op een rijtje gezet die jou misschien wel van pas komen.

1. All Ride koffiezetter 12 Volt

Kun jij stiekem niet zonder koffie? Grote kans dat jij voor een lange reis altijd een kan koffie zet en dit meeneemt in een thermoskan. Nog handiger: de All Ride koffiezetter. Hiermee hoef je niet van te voren een hele kan koffie te zetten, maar kun je onderweg je eigen kopje zetten. Dit apparaat werkt namelijk op 12 volt en kun je eenvoudig aansluiten in je auto.

2. Autostoel organizer

Als je met kinderen op vakantie gaat, dan is een organizer erg handig. Deze organizer maak je vast aan de autostoel en kun je vullen met een flesje drinken, broodtrommel, kleurboekje of tablet. Op deze manier kunnen de kinderen zelf pakken wat ze nodig hebben en blijft alles netjes opgeruimd.

3. Vuilnisbakje

Over opruimen gesproken: als je een lange reis maakt, heb je waarschijnlijk ook veel vuilnis. Snoeppapiertjes, lege pakjes drinken en fruitschillen vliegen na een lange autoreis in het rond. Om ervoor te zorgen dat je niet met allerlei vuilniszakjes in de weer bent, kun je gebruik maken van het bo-camp vuilnisbakje, die je eenvoudig in de auto of camper kunt bevestigen. De deksel houdt nare luchtjes tegen en aan het eind van de rit gooi je de vuilniszak weg en is alles weer netjes.

4. Rolgordijnen

Ga je een zonnige rit tegemoet? Kijk dan eens naar de Pro Plus rolgordijn set. Deze kun je gebruiken voor de ramen op de achterbank en werkt net als een rolgordijn thuis: het rolt eenvoudig af en rolt automatisch weer omhoog. Als je last hebt van de zon, trek je ‘m even naar beneden en je hoeft niet meer in de zon te kijken.

5. Veiligheidsgordel voor je hond

Gaat je viervoeter mee op vakantie? Dan is het belangrijk om wat veiligheidsmaatregelen te treffen. Je ziet het vast wel eens: een hond die uit het raam van de auto hangt. Het ziet er altijd erg schattig uit, maar het kan wel gevaarlijk zijn als de hond iets ziet waar hij op af wil gaan. Gebruik voor de zekerheid een veiligheidsgordel zodat je hond niet plotseling uit de auto kan springen. Ook bij noodsituaties waarin je bijvoorbeeld erg hard moet remmen, blijft je hond op z’n plaats met deze veiligheidsgordel.

6. Nekkussen

Tijdens een lange reis in de auto is een nekkussen niet te missen. Als je kinderen tijdens de reis even een dutje willen doen, vallen ze lekker in slaap met zo’n kussen omdat je altijd comfortabel ergens tegenaan kunt liggen. Waarschijnlijk komt dit kussen niet alleen in de auto van pas, maar ook op het strand of op de camping. Echt een musthave voor een kampeervakantie.

7. Foam bekerhouder

Deze bekerhouder is ideaal voor in de kastjes van je camper of caravan. Hiermee kun je je bekers en glazen eenvoudig transporteren zonder gerammel of beschadigingen. Glazen en bekers met verschillende diameters zijn passend in deze houder.

8. Autobingo

Als je met kinderen op vakantie gaat, is het de kunst om verveling te voorkomen. Neem wat spelletjes en speelgoed mee of laat ze een filmpje kijken op de tablet. Wat ook heel goed werkt is een autobingo. Op de Obelink autobingo staan tekeningen van verschillende voorwerpen die je onderweg kunt tegenkomen: een vliegtuig, stoplicht, dieren of een vrachtwagen. Wie op de kaart als eerste alles wegstreept, wint! Download hier de Obelink autobingo.

Natuurlijk zijn er nog veel meer spullen die het jou onderweg comfortabel kunnen maken. Wat is voor jou onmisbaar voor onderweg? Laat het ons weten in de reacties!