Dometic Heki dakluiken

Filter
26 resultaten 26
Van hoog naar laag sorteren
26 resultaten
  1. Dometic Micro Heki 40-41 mm montageset
    Dometic Micro Heki 40-41 mm montageset
    Adviesprijs € 12,00 € 11,50
      Verkoop door Obelink
    • Dometic Heki 3 Plus dakluik
      Dometic Heki 3 Plus dakluik
      € 1.344,00
      • Gatlengte: 96 mm
      • Gatbreedte: 65.5 mm
      Verkoop door Camperhuis

    26 resultaten

    Pagina
    per pagina

    Dometic Mini Heki dakluik

    Het Dometic Mini Heki dakluik biedt de perfecte oplossing voor je caravan. Speciaal ontworpen voor standaard dakopeningen van 40 x 40 cm, combineert dit dakluik een optimale pasvorm. Dankzij de handige bedieningshandgrepen kan het dakluik in maar liefst 5 verschillende standen worden geopend, waardoor je eenvoudig de gewenste luchtstroom en lichtinval kunt regelen. Of je nu geniet van de frisse buitenlucht of behoefte hebt aan extra ventilatie tijdens warme dagen, de Dometic Mini Heki S staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en inclusief montagemateriaal, is het toevoegen van dit dakluik aan je caravan een eenvoudige upgrade voor nog meer comfort en gemak tijdens je reis.

    Dometic Heki 2 dakluik

    Het Dometic Heki 2 dakluik is een slim ontworpen toevoeging voor caravans, waarmee je eenvoudig licht en frisse lucht kunt binnenlaten. Met een inbouwmaat van 96 x 65,5 cm en een gewicht van slechts 11 kg is dit dakluik een handige en veelzijdige keuze. Compleet geleverd met een verduisteringsrolgordijn en insectenhor, biedt de Dometic Heki 2 comfort en gemak tijdens het kamperen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp, met een hendel ondersteund door gasveren, maakt het openen en sluiten moeiteloos. Bovendien zorgen de instellingen voor permanente ventilatie ervoor dat je zelfs bij slecht weer kunt genieten van frisse lucht zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regeninslag. Met de Dometic Heki 2 dakluik ben je verzekerd van een aangename toevoeging aan je caravan.

    Bestel je Dometic dakluik online bij Obelink

    Ervaar het gemak van online winkelen bij Obelink en bestel eenvoudig jouw Dometic dakluik. Of je nu op zoek bent naar de compacte Dometic Mini Heki of de ruimere Dometic Heki 2, bij Obelink vind je een uitgebreid assortiment dakluiken van Dometic. Upgrade vandaag nog jouw camper of caravan met een dakluik.

    Producten vergelijken