Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Parasols

Geniet u ook zo van het buitenleven als u op de camping zit? Heerlijk ontbijten op het gras of een boekje lezen in de schaduw. Met een camping parasol creëert u een behaaglijke plek. Obelink heeft talloze soorten parasols voor op de camping, tuin en strand. Ideaal voor als u een standplaats in de zon heeft en schaduw wilt creëren of gewoonweg comfortabel buiten wilt vertoeven. Neem eens een kijkje tussen het ruime assortiment, u kunt bij Obelink uw parasol ook online uitkiezen!
Lees meer
30,00 korting
Madison vulvoet 85 kg
Madison vulvoet 85 kg
Adviesprijs:  129,-
nu 99,-
30,00 korting
(0)
24,00 korting
Madison Parasol Kos Taupe
Madison Parasol Kos Taupe
Adviesprijs:  89,-
nu 65,-
24,00 korting
(0)
5,00 korting
Pro Beach strandparasol
Pro Beach strandparasol
Adviesprijs:  14,95
nu 9,95
5,00 korting
(0)
6,00 korting
Madison Cyprus parasol
Adviesprijs:  24,95
nu 18,95
6,00 korting
(11)
10,00 korting
Madison Parasol Corfu
Madison parasol Corfu
Adviesprijs:  49,95
nu 39,95
10,00 korting
(0)

Grote variëteit

Wanneer u op de camping een parasol neerzet zorgt dit voor een heerlijke plek voor uw voortent, caravan of camper. Obelink heeft parasols in diverse maten, kleuren en natuurlijk ook prijzen. Zo zijn er prachtige ronde vrijhangende parasols, perfect voor boven de tafel of een ruim terras. Maar ook de standaard parasols zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar. In zowel grote als kleine maten, zodat u zelf kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past. Kijk daarom snel en maak uw keuze!

Parasol online bestellen

Obelink heeft met de Megastore en online shop het grootste assortiment van Europa. Het is daarom ideaal als u uw parasol online kunt uitkiezen. Gemakkelijk en snel, en mits uw parasol op voorraad is, wordt het binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. U hoeft de deur niet langer uit en kunt binnen enkele momenten genieten van een prachtige parasol van Obelink!

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven