Thermokleding

Filter
122 resultaten 122
Van hoog naar laag sorteren
122 resultaten
  1. Heat Keeper Basic zwarte heren thermo legging
    Heat Keeper Basic zwarte heren thermo legging
    Beschikbaar in verschillende maten
    € 16,99
      Verkoop door Modemania
    • Heat Keeper Basic Zwarte Dames Thermo Leggings
      Heat Keeper Basic Zwarte Dames Thermo Leggings
      Beschikbaar in verschillende maten
      € 16,99
        Verkoop door Modemania

      122 resultaten

      Pagina
      per pagina

      Thermokleding – Altijd een goede keus

      Of het nu hartje winter en ijskoud is, of hoogzomer en bloedheet; het is altijd goed om thermo ondergoed te dragen. Verschillende materialen brengen verschillende eigenschappen met zich mee. Zo komt thermokleding in verschillende soorten en maten met specifieke functies. Ook is het belangrijk om goed te kijken naar wat voor pasvorm en model je thermoshirt moet hebben. Zo verschilt thermokleding dames van thermokleding heren niet alleen in de pasvorm, maar ook is de weefstructuur in verschillende zones aangepast op specifieke lichaamsdelen of warmtezones. Hiermee wordt goed ingespeeld op de verschillende anatomie van mannen en vrouwen. Anders dan de naam doet vermoeden is het ook goed om het juiste thermo ondergoed of het juiste thermoshirt in de zomer te kiezen. In alle gevallen is het de bedoeling dat de thermokleding je temperatuur én je vochthuishouding op peil houdt.

      Thermokleding en thermo ondergoed in de kou

      Thermo ondergoed voor de winter beschikt over goede isolerende en vochtregulerende kwaliteiten. Daarnaast zijn de sneldrogende en ademende kwaliteiten ook van groot belang. Neem nou een thermoshirt; die wordt van zichzelf niet warm. Het is juist de bedoeling dat de warmte die je lichaam uitstraalt zo goed mogelijk door de thermokleding wordt vastgehouden. Dikkere thermokleding kan warmte goed vasthouden. Dit kan komen door de specifieke weefstructuur, maar natuurlijk ook door, letterlijk, de dikte van het thermoshirt of thermobroek. Lucht isoleert namelijk en zo blijf je warm als het buiten koud is! Daarnaast is het van belang dat er een percentage elastaan in de thermokleding wordt verwerkt. Sommige merken of modellen hebben in bepaalde zones (bijvoorbeeld onder de oksels) meer rek of een andere weefstructuur verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de kleding met jou mee beweegt waardoor je niet beperkt wordt in je bewegingsvrijheid en je dus prima kan skiën, sporten of lekker wandelen in de warmste onderkleding!

      Thermokleding en thermo ondergoed in de warmte

      Thermo ondergoed voor de zomer heeft juist een verkoelende werking, werkt zeer vochtregulerend en ademt goed. Vaak zijn in de strakke pasvorm verschillende klimaatzones met speciale structuren verwerkt. Dit kunnen speciale weeftechnieken zijn, of mesh-zones met andere structuren. Bij thermokleding dames zijn die klimaatzones anders dan bij thermokleding heren. Weer wordt hiermee goed ingespeeld op het feit dat de bouw van mannen anders is dan die van de vrouw. Hierdoor is de kleding in staat om maximaal te ventileren en overtollige hitte af te voeren voor iedereen. Een thermoshirt voor de zomer maakt dat je comfortabel je activiteit kunt uitvoeren, want sporten zonder te zweten is niet mogelijk. Zonder te zweten zou je namelijk al snel omvallen.

      Thermokleding en thermo ondergoed – ook als je weinig beweegt

      Het is niet verstandig om te dik en te warm thermo ondergoed te dragen als je gaat sporten wanneer het niet heel koud is. Dit is doorgaans veel te warm, en die warmte zal je in de weg zitten. Maar als je het vaak koud hebt, of weet dat je weinig gaat bewegen in de kou is een dik thermoshirt een goede uitkomst! Alle thermo ondergoed is geschikt om direct op de huid te dragen en je gewone kleren kunnen er gemakkelijk overheen. Bijvoorbeeld als je graag gaat vissen. Of als je in een rolstoel zit. Maar ook als je langs de kant van het trainingsveld staat is het dragen van isolerend thermoshirt of thermo ondergoed een hele fijne oplossing. Je lichaam hoeft zo minder hard te werken om warm te blijven en daardoor behoud je je energie voor dingen waar jij je op wil richten!

      Producten vergelijken