Manden & kratten

Filter
27 resultaten 27
Van hoog naar laag sorteren
27 resultaten
  1. Basil Keep Dry L regenhoes
    Basil Keep Dry L regenhoes
    Adviesprijs € 21,99 € 17,95
      Verkoop door Obelink
    • Basil Memories Bottle fietsmand
      Basil Memories Bottle fietsmand
      Beschikbaar in verschillende kleuren
      Adviesprijs € 31,99 € 25,95
      Waardering:
      89%
        Verkoop door Obelink
      • Orange85 30 liter kunststof fietskrat
        Orange85 30 liter kunststof fietskrat
        € 26,95
          Verkoop door Multi Tradestore B.V.

        27 resultaten

        Pagina
        per pagina

        Waarom is een fietsmand handig?

        De meeste fietsen bieden standaard weinig mogelijkheden om dingen mee te nemen. Terwijl dat juist zo handig kan zijn als je even snel boodschappen wil doen of als je naar school gaat met de fiets. Vind je een fietstas of rugzak niks en wil je voor wat anders gaan, dan is een fietskrat of fietsmand wat voor jou!

        Fietskrat

        Je hoeft bijvoorbeeld geen zware tas meer op je rug of om je schouder te hangen. Je kunt je schoudertas of schooltas namelijk gewoon in de fietsmand doen. Wil je met mooi weer lekker picknicken in het bos, in het park of op het strand? Dan is een rieten fietsmand met een deksel ideaal. Je hebt dan een fietskrat en picknick mand in één.

        Wil je je hond meenemen, dan kan dit ook moeiteloos, hij kan zo voorop in het fietskrat of achterop in de fietsmand. Wil je je hond achterop de fiets meenemen, kijk dan ook eens naar onze speciale hondenmanden. Hierbij kun je ook een draadkoepel bestellen, zodat je hond er niet uit kan springen.

        Fietsmandje

        Naast alle praktische voordelen is het ook gewoon hartstikke hip op dit moment. Of je nu een mooie rieten fietsmand of een fleurig fietskrat op de fiets wil, Obelink biedt voor iedere wens een passend product.

        Bestel online bij Obelink

        Ben je eruit gekomen en weet je welke je graag wilt hebben. Bestel dan nu online en laat je fietsmand of fietskrat thuisbezorgen. Wil je ze toch liever in het echt bekijken, dan kun je natuurlijk ook naar onze winkel in Winterswijk komen.

        Producten vergelijken