Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Volg mijn bestelling(en)

Onze Kampeerwinkel

De Kampeerwinkel van Obelink kun je met 72.500m² met recht een megastore noemen. We zijn zelfs de grootste kampeerwinkel van Nederland. Met zo'n groot winkeloppervlak is het niet gek dat onze klanten er een dagje Obelink van maken. Om de beleving in onze kampeerwinkel te versterken hebben we voor ieder wat wils. Alleen al op onze verdiepingen zou je, met een breed assortiment aan tenten, voortenten, luifels en kampeerartikelen, je uren kunnen vermaken. Daarnaast hebben we ook een speelruimte voor de kinderen en een lunchroom waar je heerlijk kunt eten en drinken om tussen het winkelen door even bij te komen. Bij een echte kampeerwinkel draait het immers om beleving, daar moet je de tijd voor kunnen nemen.

Deskundig advies

Producten zoals tenten en luifels kun je natuurlijk eenvoudig online kopen maar vaak wil je een tent toch zien en voelen voordat je hem koopt. Ook bij luifels draait het altijd om maatwerk en past niet elke luifel zomaar op je caravan of camper. Ons vakkundig personeel helpt je om de juiste keuze te maken. Ook kampeerproducten zoals campingstoelen, -tafels of technische accessoires kun je het beste ervaren door ze in het echt te zien en te voelen. Het stukje rijden naar Winterswijk is dus zeker de moeite waard wanneer je je kampeerartikelen wil aanschaffen.

Onze 5 basis principes:
  • Prettig winkelen in 72.500 m2 showroom;
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling;
  • Zeer compleet assortiment, bijna alle artikelen uit voorraad leverbaar;
  • Bodemprijzen bij alle artikelen;
  • Kwalitatief zeer goede eigen merk producten voor een zeer lage prijs. Geen tussenhandel dus nog scherpere prijzen.


To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.
Laden...