Dakkoffers & bagageboxen

Ga je op wintersportvakantie of wil je extra bagage meenemen richting de zon? Een dakkoffer is dan de perfecte uitkomst! Bij Obelink vind je een uitgebreid assortiment met dakkoffers van verschillende merken en in verschillende formaten. Ook voor een grote dakkoffer ben je bij ons dus aan het juiste adres. Bekijk onderstaand ons uitgebreide assortiment dakkoffers..

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
2 resultaten
 1. Fiamma Cargo Back vouwbare opbergtas
  Fiamma Cargo Back vouwbare opbergtas
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  € 96,99
  Verkoop door Obelink
 2. Fiamma Cargo Back frame
  Fiamma Cargo Back frame
  € 64,99
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Een dakkoffer kopen bij Obelink

Wil je een dakkoffer kopen? Bij Obelink ben je aan het juiste adres om de perfecte dakkoffer voor jouw gebruik te kopen. De bekendste dakkoffer leverancier Thule staat bekend om zijn kwaliteit en fijne prijzen. Met een easys fit bevestigingssysteem en ABS/ABA materiaal aan de buitenzijde zijn deze dakkoffers perfect voor het vervoeren van ski's of bijvoorbeeld strandspullen. Thule heeft luxe dakkoffers met een ruim laadvermogen zodat je voldoende kunt meenemen. Tevens zijn deze dakkoffers voorzien van het Fast-Grip systeem voor een gemakkelijk bevestiging op de auto. Omnistor, een bekende naam in de kampeerbranche, levert dakkoffers voor op de caravan van uiterst goede kwaliteit. Ze bieden je extra bagageruimte en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen

Een grote dakkoffer bestellen bij Obelink

Een dakkoffer kopen is erg eenvoudig maar het vervoeren van zo’n grote dakkoffer is vaak een uitdaging. Dakkoffers kun je daarom ook eenvoudig via onze website bestellen. Een dakkoffer kopen is dus eigenlijk vrij gemakkelijk. Wanneer je alle stappen in het bestelproces doorlopen hebt wordt de grote dakkoffer gewoon bij je thuis bezorgt. Wil je de dakkoffers liever eerst in het echt bekijken? Bekijk en bestel ze dan in onze megastore. Onze ervaren medewerkers helpen je graag op weg met het dakkoffer kopen.

Bagagebox op fietsendrager plaatsen

Wil je extra bagage meenemen maar heb je geen dakragers op je auto zitten? Niet getreurd. Een bagagebox op fietsendrager kan uitkomst bieden. Deze bagageboxen kun je eenvoudig op de fietsendrager die je achterop je auto hebt zitten bevestigen. Het voordeel van een bagagebox op fietsendrager is dat je spullen overdekt en beschermd kunt vervoeren.