Jubileumdeals: Feestelijke kortingen op heel veel producten! Bekijk acties 🎈

Reich movers

Op de camping aankomen en zien dat je campingplek ontzettend krap is om met je caravan te draaien, wat zou er dan fijner zijn dan een Reich caravan mover. Met een Reich mover kun je tot op de millimeter nauwkeurig rangeren en zo je caravan altijd op de gewenste plek neerzetten. Er zijn verschillende soorten Reich movers verkrijgbaar. Bekijk hieronder snel onze collectie aan Reich movers of lees hier meer.

Filter
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Verschillende soorten Reich movers.

Een Reich caravan mover is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het grootste verschil tussen de Reich caravan movers zit hem in het opzet systeem:

  • Halfautomatische Reich mover: Bij een halfautomatische Reich caravanmover moet je de beide motoren met de hand op of van de band afdraaien. Dit kun je vergemakkelijken door een boormachine te gebruiken maar het blijft altijd een beweging waarbij je moet bukken.
  • Volautomatische Reich mover: Bij een volautomatische Reich caravan mover worden de motoren met slechts 1 druk op de knop op de band gezet. Zo zit de Reich mover altijd goed op de band, ook het van de band afhalen is slechts een druk op de knop.
Naast de verschillen in het opzetsysteem zijn er nog een aantal eigenschappen waarbij je rekening moet houden bij het aanschaffen van een Reich caravanmover:
  • Trekkracht: een Reich mover is verkrijgbaar voor verschillende maximale gewichten, tot wel 2800 kg. Let dus goed op dat je niet een Reich mover aanschaft die te zwak is voor jouw caravan.
  • Aanbouwhoogte: Een Reich mover heeft ruimte nodig aan je chassis, sommige tot wel 17 cm, kijk goed bij de eigenschappen wat de aanbouwhoogte is van de gewenste Reich mover. Mocht het niet passen zijn er altijd adapterplaten verkrijgbaar.

Een Reich mover kopen

Wil je een Reich mover kopen? Dat kan altijd bij Obelink, we hebben ze op voorraad in de winkel en de reich caravan movers zijn ook gemakkelijk online te bestellen. Een Reich mover laten monteren? Ook dat is bij Obelink geen probleem, je kunt gemakkelijk een afspraak maken in onze werkplaats en de Reich caravanmover wordt onder je caravan geplaatst voor slechts een vanafprijs van 299,-.

Producten vergelijken