Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Volg mijn bestelling(en)

Hypercamp produkten zeer voordelig door eigen Import

Voordeeltip: Hypercamp produkten zeer voordelig door eigen Import.

Voor onze Hypercamp produkten worden alle materialen zo ingekocht, dat wij altijd de beste prijs/kwaliteit - verhouding gewaarborgd krijgen. Tevens garandeert dit u een kwalitatief zeer goed produkt voor een zeer lage prijs.

Hypercamp tenten, direct vanaf de fabriek naar onze klanten. Dus geen tussenhandel. Wij hebben fabrieken in het buitenland die alleen voor ons produceren. Op de foto hieronder ziet u één van die fabrieken. Het succes komt voort uit: de beste materialen, een solide afwerking en deskundige mensen, kortom de beste kwaliteit en de laagste prijs garantie en meestal op voorraad.

Hypercamp tenten zijn maar liefst 40% voordeliger dan andere vergelijkbare merken. Hypercamp iglo tenten worden bv ook gebruikt door de scouting Nederland. Van het model Ranger gingen maar liefst 400 tenten mee naar de Wereld Jamboree. De Ranger is geheel van katoen/polyester doek, dit doek is goed ademend en vochtregulerend. Katoen/polyester is bovendien niet zwaar, zeer sterk, slijtvast en ondervindt weinig invloed van UV - straling.
Op alle Hypercamp iglo en gezinstenten minimaal 12 maanden garantie

Foto's van de wereld jamboree in Thailand. Met 400 Obelink tenten van het model Ranger.

Maar er zijn niet alleen tenten van het merk Hypercamp. Dus let bij al uw aankopen op het Hypercamp merk.

Laden...