Voortentluifels

Nog meer genieten van je toch al ruime voortent? Een voortent luifel is dé oplossing. Een voortent luifel is vrijwel naadloos aan je voortent te monteren en vergroot het oppervlak aanzienlijk. Bij Obelink vind je een ruim assortiment aan voortentluifels, van merken als Goldcamp, Hypercamp, Isabella en Megacamp. Bij elke voortent luifel kun je precies zien voor welke afmetingen de luifel geschikt is. Controleer dit goed, zodat je zeker weet dat je het juiste exemplaar bestelt. Op onze blog vind je meer informatie over welke maat voortentluifel je nodig hebt. Je kunt hiervoor natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Reda (3) Verwijder dit artikel
3 resultaten
 1. Reda Garda maat 14 (269 - 280 cm) voortentluifel
  Reda Garda maat 14 (269 - 280 cm) voortentluifel
  Adviesprijs € 254,00 € 254,00 € 185,00
   Verkoop door Obelink
  • Reda Garda maat 15 (281 - 293 cm) voortentluifel
   Reda Garda maat 15 (281 - 293 cm) voortentluifel
   Adviesprijs € 260,00 € 260,00 € 190,00
    Verkoop door Obelink
   • Reda Garda maat 11 (231 - 243 cm) voortentluifel
    Reda Garda maat 11 (231 - 243 cm) voortentluifel
    Adviesprijs € 232,00 € 232,00 € 165,00
     Verkoop door Obelink

    3 resultaten

    per pagina

    Voordelen luifel voortent

    Een luifel aan een voortent plaatsen heeft veel voordelen. Zo heb je meer ruimte om lekker te zitten, maar kun je ook meer genieten van de buitenlucht. Een voortent is vaak wat meer afgesloten en kan heerlijk zijn tijdens regenachtige dagen. Als je echter op een zonnige dag een beetje beschut buiten wilt zitten, is een luifel ideaal. Je kunt met een voortent luifel in vrijwel alle weersomstandigheden toch nog buiten zitten. Op deze manier blijft er binnen in de voortent meer ruimte over voor je spullen. Bovendien is een luifel eenvoudig op te bouwen en heb je als het ware een tweede voortent. Daarnaast zijn luifels bij Obelink ook nog eens heel voordelig, want wij bieden altijd de laagste prijsgarantie.

    Bestel universele voortentluifel direct

    Heb je een mooie voortent luifel gezien? Plaats dan meteen je bestelling. Wij zorgen er dan voor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen bij je thuisbezorgd wordt. Je plaatst je bestelling door de artikelen in het winkelmandje te plaatsen en de stappen van het bestelproces te doorlopen. Heb je nog vragen over je universele voortentluifel? Neem dan gerust even contact met ons op.

    Producten vergelijken