Bustenten

Bustenten

Het kamperen met een camperbusje kan erg relaxt zijn je kunt gaan en staan waar je wilt en je hebt alles wat je nodig hebt altijd bij je. Het kan soms ook wel eens fijn zijn om wat extra leefruimte te hebben. Wanneer je voor langere tijd op een plek staat kun je denken aan een bustent. Een bustent is een voortent voor een kampeerbusje. Handig voor het opslaan van je kampeeruitrusting of om als extra slaapruimte te gebruiken. Het toffe van een bustent is dat je deze zonder kampeerbus ook als ‘’gewone tent’’ kunt gebruiken. Bustenten zijn vrijstaand dus ze kunnen zonder kampeerbus opgezet blijven staan. Dit is erg handig wanneer je een uitstapje met de bus gaat maken je hoeft dan niet de tent af te breken. Benieuwd of een bustent iets voor je is? Bekijk onderstaand ons ruime assortiment bustenten en laat je overtuigen.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kampa Dometic Trip Air bustent
  Kampa Dometic Trip Air bustent
  Adviesprijs € 500,00 € 500,00 € 395,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 105,00
 2. Kampa Dometic Action Air bustent
  Kampa Dometic Action Air bustent
  Adviesprijs € 625,00 € 625,00 € 495,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 130,00
 3. Obelink Portellone kleptent
  Obelink Portellone kleptent
  € 229,00
  Waardering:
  95%
 4. Obelink Car Sunroof tarp
  Obelink Car Sunroof tarp
  € 59,90
  Waardering:
  90%
 5. Kampa Dometic Club Air Pro Drive-Away bustent
  Kampa Dometic Club Air Pro Drive-Away bustent
  Adviesprijs € 1.500,00 € 1.500,00 € 1.199,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 301,00

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Kamperen met een bustent

Het kamperen met een kampeerbusje is leuk maar het kamperen met een kampeerbusje én een bustent is nog veel leuker. Met een Obelink bustent vergroot je de leefruimte van je paleis op wielen. Dit kan erg fijn zijn want in een bus vol met kampeerspulletjes kan het wel eens krap worden. Een Obelink bustent kun je gebruiken als extra leefruimte, als opbergruimte, plek om te koken of als extra slaapruimte voor jezelf of gasten. Een ander groot voordeel van een bustent is dat je bij slecht weer overdekt je bus in en uit kunt stappen. Oh ja, en vieze schoenen en natte kleding laat je natuurlijk achter in de tent zodat je kampeerbus schoon blijft, wel zo fijn.

Een Obelink bustent

Obelink is dé expert op het gebied van bustenten. Nergens anders vind je ruimer assortiment of meer expertise. Deze expertise en kennis vind je terug in onze eigen Obelink bustenten. Dit zijn bustenten van een ongekend hoge kwaliteit voor een buitengewoon scherpe prijs. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten hebben wij een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan Obelink bustenten kunnen ontwikkelen. Kom eens langs om deze buitengewoon goede bus tenten te bekijken.

Bus tent bevestigen

Het bevestigen van een bus tent is een fluitje van een cent. De meeste Obelink bustenten zijn aan de achterzijde voorzien van een aansluitflap. Deze aansluitflap wordt ook vaak sluis genoemd. Je kunt de aansluitflap van de bus tent eenvoudig met scheerlijnen over het dak van je kampeerbusje trekken en vastzetten met haringen. Zo heb je een overdekte overgang tussen tent en voertuig. Wil je meer informatie over het bevestigen van een bustent en wil je weten welke bevestigingsmogelijkheden er nog meer zijn? Neem eens een kijkje op ons blog Hoe bevestig ik een bustent? En laat je inspireren!

Opblaasbare bustent

Een opkomende trend is de opblaasbare bustent. Een opblaasbare bustent is een bustent die voorzien is van oppompbare luchtslangen in plaats van traditionele tentstokken. Het grote voordeel van een oppompbare bustent is dat deze sneller op te zetten zijn zodat er meer van je kostbare vrije tijd overblijft om van de vakantie te genieten. Je vraagt je vast af of een opblaasbare bustent wel stevig is? het antwoord is ja! De luchtslangen van deze bus tenten zijn erg stevig en robuust. Een ander groot voordeel van luchtslangen is dat ze meebewegen bij harde windstoten. In tegenstelling tot traditionele tentstokken zullen ze niet omknikken of breken. Zo kun je met een gerust hart gaan kamperen in een opblaasbare bustent.