Aanbouwen & binnententen

Wanneer je opzoek bent naar een extra slaapplaats voor in je voortent dan kun je een extra slaapcabine of binnentent in je voortent plaatsen. Een slaapcabine voor in de voortent is verkrijgbaar in verschillende maten afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. Zo zijn er twee- en driepersoons binnententen verkrijgbaar die je in de voortent kunt hangen. Wanneer je niet wilt dat de extra slaapplekken ten koste gaan van je leefruimte kun je er voor kiezen om een uitbouw te plaatsen. Een uitbouw, ook wel aanbouw of erker genoemd, is een handige tent die je aan je voortent kunt bevestigen voor bijvoorbeeld extra opbergruimte, om te koken en als slaapplek. Ideaal voor het ontvangen van gasten op de camping of als eigen slaapplek voor de kinderen.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Materiaal Polyester (7) Verwijder dit artikel
7 resultaten
 1. Obelink Pop-up binnentent
  Obelink Pop-up binnentent
  Adviesprijs € 69,90 € 69,90 € 39,90
  Je bespaart € 30,00
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 2. Obelink Bustent binnentent
  Obelink Bustent binnentent
  € 39,90
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 3. Kampa universele binnentent
  Kampa universele binnentent
  Adviesprijs € 110,00 € 110,00 € 95,00
  Je bespaart € 15,00
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 4. Dometic Grande Air binnentent uitbouw links
  Dometic Grande Air binnentent uitbouw links
  Adviesprijs € 117,50 € 117,50 € 115,00
  Je bespaart € 2,50
  Verkoop door Obelink
 5. Dometic Grande Air binnentent uitbouw rechts
  Dometic Grande Air binnentent uitbouw rechts
  Adviesprijs € 117,50 € 117,50 € 115,00
  Je bespaart € 2,50
  Verkoop door Obelink
 6. Dometic Ace/Club Air binnentent uitbouw links
  Dometic Ace/Club Air binnentent uitbouw links
  Adviesprijs € 117,50 € 117,50 € 115,00
  Je bespaart € 2,50
  Verkoop door Obelink
 7. Obelink Viera 390/260 binnentent
  Obelink Viera 390/260 binnentent
  € 49,00
  Waardering:
  88%
  Verkoop door Obelink

7 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Slaapcabine voortent plaatsen

Met een slaapcabine voortent of binnentent voortent creëer je extra slaapruimte in je voortent. Een slaapcabine voortent is eenvoudig te plaatsen in de voortent of in een uitbouw voortent. Een slaapcabine voortent kan eenvoudig met haringen vastgezet worden op de grond, de bovenzijde van de binnentent voortent is meestal voorzien van handige elastieken. Deze elastieken kun je eenvoudig over het frame van je voortent heen lussen. Zo staat je slaapcabine voortent altijd strak gespannen.

Binnentent voortent kopen

Wanneer je een binnentent of slaapcabine voortent gaat aanschaffen is het belangrijk om vast te stellen hoeveel personen er in moeten slapen. Zo hebben wij in ons assortiment een twee- of driepersoons binnentent voortent. Wanneer je niet wil dat de binnentent ten koste gaat van je leefruimte kun je voortent uitbreiden met een erker, uitbouw voortent of aanbouw voortent. Dit zijn handige tenten die je aan je voortent kunt plaatsen om bijvoorbeeld je slaapcabine voortent in te kunnen plaatsen. Zo kun je toch extra slaapplekken creëren zonder in te leveren op leefruimte.

Met een slaapcabine voortent alleen ben je er natuurlijk niet. In de binnentent voortent kun je een luchtbed of slaapmat leggen. Hier lig je een stuk comfortabeler op dan wanneer je direct op de grond ligt. Kijk voor ons uitgebreide assortiment aan luchtbedden en slaapmatten op onze pagina met slaapartikelen. Wil je graag het verschil weten tussen een luchtbed of een slaapmat? Neem een kijkje op ons blog kies ik voor een luchtbed of slaapmat?

Uitbouw voortent kopen

Een uitbouw schaf je aan wanneer je niet genoeg hebt aan de ruimte van de voortent zelf. Een uitbouw voortent is een handige tent die je aan de voortent kunt koppelen. Zo vergroot je het leefoppervlak met extra leefruimte. Een uitbouw ook wel aanbouw voortent genoemd is multifunctioneel. Zo kun je de uitbouw voortent gebruiken als extra slaapplek door er een slaapcabine voortent in te hangen. Tevens is de aanbouw te gebruiken als extra opbergruimte of als plek om te koken. Heb je kostbare elektrische fietsen bij je op de camping? Gebruik dan de uitbouw als opbergplek voor je fietsen zodat ze veilig en overdekt staan.

Heb je een voortent waar geen uitbouw voortent of aanbouw voortent voor te krijgen is? Niet getreurd op onze pagina met voortenten hebben wij een uitgebreid assortiment betaalbare voortenten waar een uitbouw aan geplaatst kan worden. Met een nieuwe Obelink voortent kun je toch je gewenste aanbouw voortent plaatsen om je slaapcabine voortent in op te kunnen hangen.