Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs
Materiaal

Frames

Wilt u een stevige voortent bij uw camper of caravan plaatsen? Kies dan voor een goed en stabiel frame van Obelink. Wij verkopen frames in verschillende soorten en maten. Bij de productspecificaties kunt u precies zien hoe groot een frame is, voor welke caravans of campers het frame geschikt is en van welk materiaal het gemaakt is. Als u hier toch nog vragen over hebt, dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u in dat geval graag verder.
Lees meer

Voortentframe zelf bekijken

Wilt u liever het frame zelf eerst bekijken, voor u het koopt? Dan bent u ook van harte welkom in onze megastore in Winterswijk. Daar bieden we maar liefst 65.000 vierkante meter vol met buiten(sport)plezier. Uiteraard kunnen onze medewerkers daar ook al uw vragen beantwoorden. Direct bestellen in de webshop kan natuurlijk ook. Zet de door u gewenste artikelen in uw winkelwagentje en volg de aangegeven stappen. Kies voor de betaalmethode die het beste bij u past en wij zorgen voor de rest.

Snelle en voordelige levering

Bestelt u voor meer dan €50 bij Obelink? Dan kunt u in de meeste gevallen rekenen op een gratis levering. Hiervoor gelden een aantal uitzonderingen, meer daarover kunt u lezen in de Veelgestelde Vragen. Daarnaast behoort ook een snelle levering tot onze service; de meeste producten hebt u binnen drie tot vijf werkdagen al in huis.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven