Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Outwell

Op zoek naar een goede, stijlvolle en robuuste bustent? Dan is een Outwell tent wel iets voor u. Deze staan bekend om hun duurzaamheid, hun mooie ontwerp en natuurlijk het comfort dat de voortenten bieden. Zo is de tent voorzien van een volledig waterdichte buitenkant en een uitritsbaar grondzeil. Daarnaast heeft de bustent grote ramen en voldoende ventilatiemogelijkheden. U hoeft dus niet bang te zijn voor een muffe geur!
Lees meer
4,00 korting
Outwell Touring verbindingsset 7-7 mm
4,00 korting
Outwell Touring verbindingsset 7-5 mm
Outwell Touring verbindingsset 7-5 mm
Adviesprijs:  24,95
nu 20,95
4,00 korting
(13)
  60,95 korting
  Outwell tapijt Continental Tide 380SA
  5,49 korting
  Outwell plafondbekleding Tide 380SA
  4,95 korting
  Outwell plafondbekleding Tide 440SA
  5,95 korting
  Outwell plafondbekleding Ripple 320SA
  4,99 korting
  Outwell plafondbekleding Ripple 380SA

  Outwell bustenten in verschillende maten

  Bij Obelink vindt u de mooiste Outwell bustenten. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. In de productinformatie kunt u meer lezen over de mogelijkheden. Twijfelt u of een bepaalde Outwell bustent gebruikt kan worden in combinatie met uw bus? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Profiteer van extra voordeel

  Obelink biedt niet alleen een breed assortiment - het grootste assortiment van Europa - maar ook een laagste prijs garantie. U kunt er dus op rekenen dat u onze producten nergens anders goedkoper vindt. Daarnaast bieden wij op veel bestellingen gratis verzending vanaf €50. Bezoek onze megastore in Winterswijk of bekijk onze webshop voor speciale aanbiedingen en profiteer van nog meer voordeel.

  Laden...
  Toon balk

  Producten vergelijken0