Raamluifels

Wil je graag een makkelijke oplossing om te voorkomen dat de zon naar binnen schijnt door je caravanraam? Met onze raamluifels creëer je snel een extra schaduwplek in je caravan. De raamluifels zijn in verschillende maten en materialen verkrijgbaar. Bovendien kan je kiezen voor een traditionele raamluifel die je met stokken op je caravan zet, of voor alleen een doek, dat je over de ramen heen legt. Hierdoor hebben we voor elke situatie een passende raamluifel in ons assortiment.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Obelink (3) Verwijder dit artikel
3 resultaten
 1. Obelink 180 x 160 cm caravan beschermdoek
  Obelink 180 x 160 cm caravan beschermdoek
  Adviesprijs € 45,90 € 45,90 € 34,90
  Waardering:
  89%
   Verkoop door Obelink
  • Obelink 160 x 160 cm caravan beschermdoek
   Obelink 160 x 160 cm caravan beschermdoek
   Adviesprijs € 38,90 € 38,90 € 29,90
    Verkoop door Obelink
   • Obelink 140 x 160 cm caravan beschermdoek
    Obelink 140 x 160 cm caravan beschermdoek
    Adviesprijs € 32,90 € 32,90 € 24,90
     Verkoop door Obelink

    3 resultaten

    per pagina

    Raamluifel caravan

    De meeste raamluifels caravan zijn voorzien van een pees. Dit is een koord dat aan het raamluifel caravan doek genaaid zit. Deze pees kan je vervolgens door de rail van je caravan heen trekken, zo zit de raamluifel caravan stevig vast. Vervolgens kan je de raamluifel caravan met de stokken verder opzetten, of met lussen aan je caravan bevestigen.

    Ook kan je kiezen uit verschillende soorten doek:

    • De thermomatten raamluifels caravan hebben een extra isolerende werking en houden het ook lekker koel of juist warm in je caravan.
    • De raamluifels caravan van mesh doek houden alleen het warme zonlicht tegen, maar zorgen er voor dat je nog wel naar buiten kan kijken.
    • De raamluifels caravan van polyester zorgen voor extra schaduw, maar doordat je ze met een frame op de caravan zet, komt er met deze raamluifels nog wel daglicht binnen.

    Raamluifel kopen

    Als je op zoek bent naar een raamluifel caravan is het handig om te weten welke maat raamluifel je precies zoekt. Zo zorg je er voor dat de raamluifel caravan wel groot genoeg is. Ook kan je het beste even nameten hoe lang de rail is waar de raamluifel caravan in moet worden bevestigd. Mocht je caravan geen tentrail boven het raam hebben, kan je er voor kiezen om deze alsnog zelf te monteren. Hierna past elke raamluifel caravan in de rail.

    Caravan raamluifel bestellen

    Als je een geschikte caravan raamluifel hebt gevonden, kan je hem eenvoudig in je winkelwagentje gooien en betalen. De caravan raamluifel wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Heb je nog meer vragen over de raamluifels of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij helpen je graag aan een passende raamluifel caravan.

    Producten vergelijken