Luifeltenten

Wil je je cassetteluifel of zakluifel graag helemaal kunnen afsluiten met panelen? Dan is een luifel tent de beste oplossing. De luifel tenten kan je aan je luifel bevestigen om zo een luifel voortent te creëren. De luifel tenten passen op de luifels van Fiamma en we hebben ook een luifel inclusief luifel tent van ons eigen merk, de Markies Zip.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Luifellengte 325 cm (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. Thule Residence G3 voorwand S-XL 325
  Thule Residence G3 voorwand S-XL 325
  € 545,00
  Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Luifel tent

Er bestaan drie verschillende soorten luifel voortenten:

 • Luifel tent bestaande uit twee losse zijwanden en een voorwand: Deze luifeltent wordt met speciale stangen of klemprofielen aan de luifel bevestigd. Doordat je drie losse panelen hebt, kan je er altijd voor kiezen om de luifeltent maar gedeeltelijk op te zetten.
 • Luifel voortent met rits: Deze luifel voortent wordt geleverd inclusief luifel. Aan het luifeldoek is een rits genaaid, waar je de zijwanden aan vast kan maken. Dit zorgt er voor dat het opzetten veel sneller gaat en de verbinding van deze luifeltent ook helemaal waterdicht is.
 • Luifel tent onder de luifel: Deze luifel tent bestaat uit één stuk doek, dat je onder de luifel kan hangen. Het is eigenlijk een lichtgewicht luifel voortent die onder je luifel past. Hierdoor creëer je ook twee daken: het dak van de luifel en het dak van de voortent. Deze luifel voortent werkt dus ook nog eens isoleren.

Luifel voortent selecteren

Als je op zoek bent naar een luifel voortent, zijn er een paar dingen van belang:

 • Voor welk merk zoek je een luifel voortent? Dit is meestal Thule Omnistor, Fiamma of Dometic Prostor.
 • Voor welk exacte type zoek je een luifel voortent? Het type kan je altijd vinden aan de binnenkant van de cassette van je luifel. Hierin zit een sticker met alle technische gegevens van de luifel.
 • Hoe lang moet de luifel tent zijn? Hiervoor kan je het beste de lengte van de volledige luifel meten, als de cassette gesloten is.
 • Hoe hoog moet de luifeltent zijn? De aanbouwhoogte meet je vanaf de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond.
Als je deze gegevens weet kan je vervolgens de passende luifel tent bestellen!

Luifeltent kopen

Heb je een geschikte en passende luifel tent gevonden? Bestel hem en je ontvangt de luifel tent binnen enkele dagen thuis. Heb je nog vragen over de luifeltenten of wil je graag meer informatie? Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste luifel tent voor jouw camper, caravan of bus.