Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Etuiluifels

Ben jij een kampeerder die graag rondtrekt met een caravan? Dan is een etui luifel wat voor jou. Een etui luifel is een populaire luifel waarbij het doek en het frame op een handige manier in een hoes zijn opgeborgen. Etuiluifels trek je eenvoudig door de voortentrail en nemen op deze manier geen extra ruimte in beslag. Op de camping open je de rits en rol je de luifel uit. Een etui luifel beschermt tegen de zon, maar biedt ook onderdak tijdens regenbuien. In het assortiment van Obelink vind je etuiluifels in verschillende maten en kleuren die je eenvoudig online bestelt tegen een verrassend lage prijs.

Bekijk onderstaand ons actuele assortiment en bestel jouw favoriete etuiluifel eenvoudig online.

Lees meer
OPRUIMING
58,00 korting
Thule Omnistor 1200 opruiming luifels
81,00 korting
Thule Omnistor 1200
Thule Omnistor 1200
Adviesprijs:  335,-
vanaf 254,-
81,00 korting
(53)
142,00 korting
Fiamma Caravanstore
Fiamma Caravanstore
Adviesprijs:  311,-
vanaf 169,-
142,00 korting
(79)

Voordelen etuiluifel

Als je rondtrekt met de caravan en niet langer dan een paar dagen op dezelfde plek verblijft, dan is het opbouwen van een voortent erg veel werk. Een etui luifel is je oplossing: Van vertrek tot aankomst een handige luifel waarbij gemak voorop staat. Monteer de luifel thuis aan de caravan, ga veilig op reis en rol de luifel uit op de plek van bestemming. Gemak dient de mens. Onderstaand de belangrijkste voordelen van etuiluifels op een rij:

  • Eenvoudige montage aan caravan
  • Gemakkelijk opbouwen
  • Uitbreiding mogelijk met voor- en zijwanden
  • Bescherming tegen zon en regen.

Welke maat etuiluifel heb ik nodig?

Heb je geen idee welke maat etui luifel op jouw caravan past? Meet dan het rechte stuk van de caravanrail. De lengte van de luifel mag niet langer zijn dan de lengte van het rechte stuk van de caravanrail. Op de productpagina’s staat per maat aangegeven wat de lengte van de luifel is, wat de lengte van het doek is en hoeveel de etui luifel weegt. Hierdoor wordt het kiezen van de juiste maat een stuk eenvoudiger.


Bestel jouw etui luifel bij Obelink

Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice voor persoonlijk advies of kom langs in de megastore in Winterswijk. Hier kun je de verschillende etuiluifels bekijken in de showroom en je eventueel laten adviseren. Het Obelink team staat in ieder geval voor je klaar!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0