Accessoires

Wil je je luifel van Thule, Omnistor of Fiamma graag uitbreiden? Met ons uitgebreide assortiment aan Fiamma en Thule accessoires vind je altijd wel een passend artikel. Denk dan bijvoorbeeld aan een reiniger voor je luifeldoek, een regengoot om water makkelijk af te voeren of een Thule stormband. Natuurlijk hebben we ook een stormband luifel voor de luifels van Fiamma en Obelink. Bekijk hieronder onze collectie luifel accessoires.

Producten 49-51 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Fiamma Kit Awning Hangers ophanghaken
  Fiamma Kit Awning Hangers ophanghaken
  Adviesprijs € 6,90 € 6,90 € 5,99 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 0,91
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 2. Fiamma LED Warning Solar waarschuwingslichten
  Fiamma LED Warning Solar waarschuwingslichten
  Adviesprijs € 32,20 € 32,20 € 28,99 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,21
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 3. Fiamma Mega Bag Black tenttas
  Fiamma Mega Bag Black tenttas
  Adviesprijs € 33,80 € 33,80 € 30,99 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 2,81
  Verkoop door Obelink

Producten 49-51 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Stormband luifel

Een luifel is een zonnescherm voor je caravan of camper. Maar met een stormband luifel kan je ervoor zorgen dat je luifel bij regen en wind ook tegen een stootje kan. We hebben verschillende stormbanden in ons aanbod. Zo worden de Fiamma stormbanden luifel met speciale haken in de rail van je Fiamma luifel bevestigd. De stormbanden luifel van Thule en Omnistor passen in de opening van de staander van je luifel. Ook worden bij alle stormbanden grote haringen en speciale veren meegeleverd. Zo zorgt de stormband luifel er voor dat je luifel altijd nog heen en weer kan bewegen, zodat de kans op stormschade kleiner wordt.

Thule accessoires

Bij de Thule accessoires kan je denken aan mooie LED-strips die onder je luifel kunnen worden bevestigd of gordijnen voor de Thule voortenten. Ook hebben we Thule accessoires waarmee je de kier tussen de cassette en je voertuigwand kan afdichten. Met dit Thule accessoire, of afdichtrubber, wordt het regenwater netjes naar de zijkant afgevoerd en hinderlijke lekkage niet meer mogelijk. De Thule accessoires bestaan in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Kijk altijd goed naar welke luifel je hebt voor de passende Thule accessoires.

Thule stormband

Een belangrijk Thule accessoire is de Thule stormband. Thule heeft hier twee verschillende types voor:

 • Thule stormband in de staander: Deze set van 2 stormbanden luifel wordt in de staander van je luifel gehaakt. Dit is een erg makkelijke en stevige manier om je luifel beter te zekeren
 • Thule stormband over de knikarmen: Deze lange stormband bevestig je onder het luifeldoek en over de knikarmen. Zo zorg je er voor dat het frame van je luifel steviger staat, maar voorkom je schade aan het luifeldoek. Deze stormband wordt vooral gebruikt wanneer de andere Thule stormband niet past.