Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Geschikt voor
Materiaal
Prijs

Frames

Wil je een stevige voortent of luifel bij je camper of caravan plaatsen? Kies dan voor een goed en stabiel voortentframe of luifelframe van Obelink. Wij verkopen voortentframes en luifelframes in verschillende soorten en maten. Bij de productspecificaties kun je precies zien hoe groot een frame is, voor welke caravans of campers het frame geschikt is en van welk materiaal het gemaakt is. Als je hier toch nog vragen over hebt, dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Lees meer
Stokkenset Luifel Staal
Voortentframe 25 mm hoekstuk nummer 3
Voortentframe hoekstuk 25 mm staal nummer 5
Luifelframe hoekstuk 25 mm staal nummer 2

Luifelframe

Ben je op zoek naar een frame voor je luifel? Onze luifelframes passen op vrijwel alle caravanluifels. Je kan kiezen uit een stalen of aluminium luifelframe. Een stalen frame is stabieler, maar is ook zwaarder dan een aluminium luifelframe. Wil je je luifel langere tijd ergens neerzetten? Kies dan voor een stalen luifelframe. Ga je op rondreis en wil je gewicht besparen? Neem dan een aluminium luifelframe met powergrip-klemmen. Deze zet je eenvoudig in elkaar en weegt slechts 8 kg.

Voortentframe

Wil je het frame van je voortent vervangen? Ook daar hebben we diverse voortentframes voor. De extra sterke stalen voortentframes zijn geschikt voor voortenten tot en met 350 cm diepte. De lichte aluminium voortentframes kan je gebruiken voor voortenten tot 300 cm diepte. De aluminium voortentframes zijn ook voorzien van de powergrip-klemmen. Deze klemmen vervangen de standaard vleugelmoeren. Hierdoor staat je aluminium voortentframe letterlijk in een handomdraai.

Voortentframe zelf bekijken

Wil je liever een voortentframe eerst zelf bekijken voor je het koopt? Dan ben je ook van harte welkom in onze megastore in Winterswijk. Daar bieden we maar liefst 72.500 vierkante meter vol met buiten(sport)plezier. Uiteraard kunnen onze medewerkers daar ook al je vragen beantwoorden. Direct bestellen in de webshop kan natuurlijk ook. Zet de door jou gewenste voortentframes of luifelframes in je winkelwagentje en volg de aangegeven stappen. Kies voor de betaalmethode die het beste bij je past en wij zorgen voor de rest.

Snelle en voordelige levering luifelframe

Bestel je voor meer dan €50 bij Obelink? Dan kun je in de meeste gevallen rekenen op een gratis levering. Hiervoor gelden een aantal uitzonderingen, meer daarover kun je lezen in de Veelgestelde Vragen. Daarnaast behoort ook een snelle levering tot onze service; de meeste producten heb je binnen drie tot vijf werkdagen al in huis.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0