Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Geschikt voor
Materiaal
Prijs

Frames

Wil je een stevige voortent bij je camper of caravan plaatsen? Kies dan voor een goed en stabiel frame van Obelink. Wij verkopen frames in verschillende soorten en maten. Bij de productspecificaties kun je precies zien hoe groot een frame is, voor welke caravans of campers het frame geschikt is en van welk materiaal het gemaakt is. Als je hier toch nog vragen over hebt, dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je in dat geval graag verder.
Lees meer
Stokkenset Luifel Staal
Voortentframe 25 mm hoekstuk nummer 3
Voortentframe hoekstuk 25 mm staal nummer 4
Voortentframe hoekstuk 25 mm staal nummer 5
Luifelframe hoekstuk 25 mm staal nummer 2

Voortentframe zelf bekijken

Wil je liever het frame zelf eerst bekijken, voor je het koopt? Dan ben je ook van harte welkom in onze megastore in Winterswijk. Daar bieden we maar liefst 65.000 vierkante meter vol met buiten(sport)plezier. Uiteraard kunnen onze medewerkers daar ook al je vragen beantwoorden. Direct bestellen in de webshop kan natuurlijk ook. Zet de door jou gewenste artikelen in uw winkelwagentje en volg de aangegeven stappen. Kies voor de betaalmethode die het beste bij je past en wij zorgen voor de rest.

Snelle en voordelige levering

Bestel je voor meer dan €50 bij Obelink? Dan kun je in de meeste gevallen rekenen op een gratis levering. Hiervoor gelden een aantal uitzonderingen, meer daarover kun je lezen in de Veelgestelde Vragen. Daarnaast behoort ook een snelle levering tot onze service; de meeste producten heb je binnen drie tot vijf werkdagen al in huis.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0