Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Bevestigen

Voor het opzetten van je voortent of luifel heb je vaak nog extra onderdelen nodig. Met ons uitgebreide assortiment aan bevestigingsclips voor de voortent bevestiging of luifel bevestiging hebben we elke situatie een oplossing. Zo hebben we blokjes waarmee je je voortentframe aan de caravan kunt bevestigen, losse onderdelen van de frames en veel verschillende accessoires om een stang in je luifel van Fiamma of Thule Omnistor te kunnen bevestigen. Kijk hieronder voor ons aanbod bevestigingsmogelijkheden.

Lees meer
MEESTGEKOZEN
3,45 korting
SHS Clips
SHS Clips (3x)
Adviesprijs:  11,70
nu 8,25
3,45 korting
(228)
Bo-Camp zeilogen messing
Prym doorslagringen
Thule Nylon tentclip safariroom
12,00 korting
Fiamma bevestigingskit F45 S/Ti
Fiamma bevestigingskit F45 S/Ti
Adviesprijs:  21,10
nu 9,10
12,00 korting
(35)
5,35 korting
Brand SHS-Clips
Brand SHS-Clips
Adviesprijs:  32,30
26,95
5,35 korting
(72)
Fiamma Kit Hobby - Knaus Caravanstore
2,30 korting
Bo Camp voortenttapijt clips
Bo-Camp Voortenttapijt Clips
Adviesprijs:  7,25
nu 4,95
2,30 korting
(617)
Fiamma F98655-186
Zeltdachbefestiger
Brand Hobby Profielrubbers
SHS 5x
Brand SHS Adapterset
Thule Tension Arm Guard
Pro Plus zuignapbevestiging met ring en S-haken
2,00 korting
Thule wandhouders
Thule wandhouders
Adviesprijs:  19,95
nu 17,95
2,00 korting
(12)
8,15 korting
Fiamma wandhouders plastic 2 stuks
Fiamma wandhouders plastic 2 stuks
Adviesprijs:  29,95
nu 21,80
8,15 korting
(8)
Thule QuickFit bevestigingsset 6200/9200
Obelink bevestigingsclips
Obelink voortentclips 3x
Prym zeilringen 8 mm messing
2,00 korting
Prym zeilringen 14 mm messing 10x
Prym zeilringen 14 mm messing 10x
Adviesprijs:  11,95
nu 9,95
2,00 korting
(6)
Prym drukknopen zeildoek 15 mm 10x

Bevestigingsclips

Voor de voortent bevestiging of luifel bevestiging heb je vaak bevestigingsclips nodig. Deze kun je bijvoorbeeld aan je caravan schroeven om het frame van je voortent in te haken. Veel voortenten hebben tegenwoordig een dubbele pees: de ene pees schuif je door de caravanrail en de andere pees hangt daaronder. Aan de tweede pees kan je speciale bevestigingsclips schuiven om je frame in te haken. Zo hoef je dus geen gaten meer te boren in je caravan voor de voortent bevestiging!

Voortent bevestiging

Ook hebben we voor de voortent bevestiging alle losse onderdelen: stelringen van losse stokken, trapspanner voor de voortent bevestiging aan de onderkant, maar ook zuignappen om je bus voortent met je bus te verbinden. De voortent bevestiging is geschikt voor de voortenten van alle gangbare merken. Als je een tapijt in je voortent hebt liggen, maak je deze met de tapijt voortent bevestigingsclips eenvoudig vast.

Luifel bevestiging

Voor de luifel bevestiging hebben we veel handige accessoires. We hebben bevestigingsblokjes voor de luifels van Fiamma en Thule Omnistor, voor bijvoorbeeld de luifel bevestiging van een zijwand. Deze luifel bevestigingsclips bestaan in veel verschillende soorten en maten. Daarom is het erg belangrijk dat je weet welke luifel je precies hebt. Dit type vind je aan de binnenkant van de cassette, wanneer je de luifel opendraait. Als je het type eenmaal weet, is het vinden van de juiste luifel bevestigingsclips een fluitje van een cent.

Zeilringen

Als je een voortentluifel wil bevestigen, heb je vaak extra zeilringen nodig. Deze zeilringen sla je eenvoudig in de luifel. Ook kan je zeilringen gebruiken om je tent, tarp of tapijt beter vast te zetten. De zeilringen worden vaak geleverd met gereedschap om de ringen in het doek te bevestigen. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een hamer. Zo gaat je luifel bevestiging met de zeilringen erg gemakkelijk.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0