Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Profiteer van veel voordeel met de Voordeelpas

Met de Obelink Voordeelpas spaar je bij elke aankoop voor korting op volgende aankopen. Maar je profiteert tegelijkertijd ook van speciale aanbiedingen, een gratis catalogus en korting bij diverse campings. Met al deze voordelen gericht op jouw interesses ontvang je dus nóg meer voordeel dan je al van Obelink gewend bent! Wil je meer informatie of heb je vragen over de Voordeelpas, bekijk dan onze pagina met uitleg en veelgestelde vragen.

Vraag een digitale Voordeelpas aanEn profiteer ook van de vele voordelen!

Vraag de Voordeelpas direct aan en ontvang per e-mail een digitale Voordeelpas met kaartcode en bijbehorende streepjescode.

Digitale Voordeelpas aanvragen

Activeer jouw plastic VoordeelpasVoordeelpas ontvangen in de winkel?
Activeer deze snel en ontvang 500 punten!

Om de Voordeelpas die je in onze winkel in Winterswijk hebt ontvangen te kunnen gebruiken, vragen we je deze eerst te activeren.

Voordeelpas activeren

Al een geregistreerde plastic Voordeelpas,
en wil je nu ook online profiteren?

Heb je al een Voordeelpas, maar gebruik je deze nog niet in onze webshop? Wacht niet langer en profiteer ook van online voordeel!

Voordeelpas online gebruiken

Snel je saldo bekijkenHoeveel punten heb je al gespaard?

Vul het volledige kaartnummer in om het huidige saldo van jouw Voordeelpas op te vragen. Het saldo zal dan direct verschijnen.

Claim jouw puntenJouw Voordeelpas vergeten? Claim alsnog jouw punten!

Indien je bij een aankoop in onze MegaStore in Winterswijk je Voordeelpas vergeten bent, dan kun je hier jouw punten claimen. Vul het volledige kaartnummer en de claimcode in. De punten zullen alsnog aan jouw saldo worden toegevoegd.
Let op: Dit is niet mogelijk voor online bestellingen.

Laden...