Opblaasbare zwembaden

Nu de zomers steeds warmer worden wil je natuurlijk een eigen opblaasbaar zwembad in je tuin. Zo kun je op ieder moment van de dag even lekker afkoelen in het koude water. Opblaaszwembaden zijn er in allerlei vormen en maten, zo is er voor iedere tuin, voor iedere leeftijd en voor ieder budget een perfect opblaasbad verkrijgbaar. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel het opblaasbare zwembad vandaag nog zodat jij er over een paar dagen al lekker in kunt zitten.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
  1. Vorm Rond (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
  1. Intex paddenstoel opblaasbaar babyzwembad
    Intex paddenstoel opblaasbaar babyzwembad
    € 13,95
    • Diameter: 102 cm
    Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Waarom een zwembad opblaasbaar?

Een opblaasbaar zwembad kent eigenlijk alleen maar voordelen! Opblaaszwembaden zijn eenvoudig op te zetten binnen enkele minuten. Je legt het opblaasbad uitgevouwen op de juiste plek in de tuin, je pompt het zwembad op en je kunt hem gaan vullen met water. Zwembaden opblaasbaar hebben een zachte rand waar je dus heel comfortabel tegenaan kunt leunen. En kinderen kunnen zich tijdens het spelen dus niet bezeren aan een hard frame.

Opblaaszwembad opbergen

Je laat het opblaaszwembad natuurlijk niet het hele jaar door buiten staan, dus waar berg je het zwembad dan op? Een opblaasbaar zwembad neemt zonder lucht erin zeer weinig ruimte in beslag. Je kunt dus altijd wel een opbergplek vinden voor een opblaaszwembad.

Welk opblaasbad kies je?

Doordat er veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn is er voor ieder soort tuin wel een passend opblaasbad te vinden. Of je nu op zoek bent naar een opblaasbaar zwembad voor je 1-jarige kindje? Of een wat groter opblaaszwembad waar jij zelf met een aantal vrienden in wilt kunnen zitten? Bij Obelink vind je gegarandeerd een perfect opblaaszwembad voor de laagste prijs garantie! Het enige nadeel wat wij kunnen bedenken is wanneer je op zoek bent naar een zwembad met filterpomp. In dat geval kun je beter kiezen voor een frame zwembad.

Ons zwembad aanbod:

Opblaasbaar zwembad kopen

Zie jij jezelf deze zomer al heerlijk afkoelen in een opblaasbaar zwembad? Bestel dan snel en eenvoudig het zwembad opblaasbaar bij ons online. Wij zorgen ervoor dat je opblaaszwembad binnen enkele dagen bij jou in de tuin kan staan! Heb je je zwembad opblaasbaar opgezet? Het is nu natuurlijk van belang dat je het water fris en helder blijft. Twijfel je nog over welk zwembad bij jou past? Ons blog ”Cool in the pool. Welk zwembad past bij jou?” kan je helpen bij de juiste keuze!