Zonwering

Wil jij op een mooie manier een fijne schaduwrijke plek creëren in je tuin? Kies dan voor buitenzonwering die perfect past bij jouw tuin of terras. Zonwering buiten is verkrijgbaar in veel verschillende modellen, maten, kleuren en opties en hebben verschillende eigenschappen.
Wil jij zonwering terras die de felle zonnestralen tegenhoudt, maar er ook voor zorgt dat je tijdens een klein regenbuitje buiten kunt blijven zitten? Of wil je dat de zonwering tuin ook wind tegenhoudt zodat je ook op iets minder warme dagen lekker buiten kunt zitten? Voor iedere wens hebben wij een perfecte buitenzonwering, bekijk hieronder ons assortiment.

Filter
10 resultaten 10
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk CUHOC (10) Verwijder dit artikel
10 resultaten
 1. CUHOC Sunny Grey parasol met hoes en voet
  CUHOC Sunny Grey parasol met hoes en voet
  € 116,99
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 2. CUHOC Urban Taupe parasol met hoes en voet
  CUHOC Urban Taupe parasol met hoes en voet
  € 116,99
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 3. CUHOC Gemini grijze parasol
  CUHOC Gemini grijze parasol
  € 68,99
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 4. CUHOC Gemini ecru parasol
  CUHOC Gemini ecru parasol
  € 68,99
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 5. CUHOC Golden Label 230 cm parasolhoes
  CUHOC Golden Label 230 cm parasolhoes
  € 36,95
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 6. CUHOC Golden Label 230x30/57 parasolhoes
  CUHOC Golden Label 230x30/57 parasolhoes
  € 34,99
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 7. CUHOC Diamond Label 220x25x45 Parasolhoes
  CUHOC Diamond Label 220x25x45 Parasolhoes
  € 31,33
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 8. CUHOC Diamond Label 250x55x60 parasolhoes
  CUHOC Diamond Label 250x55x60 parasolhoes
  € 41,33
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 9. CUHOC Red Label 230x50x58 Parasolhoes
  CUHOC Red Label 230x50x58 Parasolhoes
  € 29,33
  Verkoop door Hoesjesweb.nl
 10. CUHOC Red Label 175x28x50 Parasolhoes
  CUHOC Red Label 175x28x50 Parasolhoes
  € 27,33
  Verkoop door Hoesjesweb.nl

10 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Verschillende soorten zonwering buiten

Er zijn verschillende manieren om niet vol in de zon te hoeven zitten. Je kunt bijvoorbeeld als zonwering terras gebruik maken van een parasol. Deze manier van zonwering buiten kun je op elke gewenste plek op je terras plaatsen. Veel modellen kun je kantelen zodat je hem perfect tegen de zon in kunt richten en jij op elke moment van de dag in de schaduw kunt zitten.

Ook kun je schaduwdoeken plaatsen in je tuin. Deze vorm van buitenzonwering heeft vaak een vaste plek in je tuin. Je bevestigt ze aan de muren van je huis of aan losse houten palen. Deze zonwering terras is ook verkrijgbaar in een waterproof variant zodat je tijdens een paar druppels regen gewoon buiten kunt blijven zitten.

Een andere optie voor zonwering buiten is een paviljoen. Deze is ook op iedere gewenste plek in je tuin te plaatsen en een ander fijn voordeel is dat je bij de meeste varianten ook zijwanden kunt aanschaffen. Dankzij deze zijwanden kun je toch een beetje uit de wind zitten. En is je terras ook een fijne zitplek tijdens de minder warme dagen.

Zonwering buiten kun je dus op verschillende manieren toepassen in je tuin. Bekijk ook de onderliggende categorieën eens goed om te kiezen welke soort buitenzonwering geschikt is voor jouw tuin.

Buitenzonwering online bestellen

Om een fijne zonwering tuin aan te schaffen hoef jij de zon niet meer in! Je kunt alle varianten gewoon online bij ons bestellen. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk thuisbezorgd wordt. Mochten er nog vragen zijn dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via mail of telefoon. We zullen je graag verder helpen!