Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Tuinmeubelaccessoires

Obelink is dé winkel voor alles wat u maar nodig heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding. Met het grootste assortiment van Europa heeft u gegarandeerd de beste keuze. Ook voor uw tuin heeft Obelink een zeer divers aanbod. Artikelen waar u misschien niet snel aan denkt, maar die wel erg handig zijn. Wat dacht u van tuinmeubelaccessoires? Producten ten goede van uw tuinmeubelen, handigheidjes voor in de tuin en nog veel meer!
Lees meer
50,00 korting
Keter Rockwood
Keter Rockwood opbergbox
Adviesprijs:  189,-
nu 139,-
50,00 korting
(0)
14,95 korting
Keter Capri kussenbox
Keter Capri kussenbox
Adviesprijs:  69,95
nu 55,-
14,95 korting
(0)
1,00 korting
Hermadix Teakolie Toff 750ml
Hermadix Teakolie Toff 750ml
Adviesprijs:  20,95
nu 19,95
1,00 korting
(0)
2,00 korting
Hermadix Teak cleaner
Hermadix Teak cleaner
Adviesprijs:  17,95
nu 15,95
2,00 korting
(0)

Onderhoud en bescherming

Heeft u een prachtige tuinset in uw tuin staan met heerlijk comfortabele kussens? Dan wilt u deze vanzelfsprekend ook netjes opbergen, niet waar? Obelink heeft voor u opbergtassen voor uw stoelkussens en loungekussens. Geheel vervaardigd uit polyester met extra stevige randen en ventilatiegaten. Zo bergt u uw kussens veilig op en beschermt u ze tegen vuil en vocht. Om uw tuinmeubelen te beschermen zijn er afdekhoezen verkrijgbaar. Ideaal voor regen en kou, zodat uw tuinset in goede staat behouden blijft. Zo heeft Obelink een hoop handige tuinmeubelaccessoires voor u in de aanbieding!

Obelink Megastore

De tuinmeubelaccessoires vindt u vanzelfsprekend terug in de Obelink Megastore. Ook online kunt u het aanbod bekijken en eventueel de voorraad controleren. Wanneer u vragen heeft of graag advies wilt inwinnen over het onderhouden en opbergen van uw tuinmeubelen, het personeel van Obelink staat altijd voor u klaar!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven