Elektrische terrasverwarming

Wil je het liefst zo lang mogelijk buiten zitten in je tuin of op je balkon met een aangename temperatuur? Dan is een elektrische terrasverwarming een goede keus. Zet de elektrische terrasverwarming op je terras, schroef hem aan de muur of bevestig hem aan je parasol. Zo zit je er met lagere temperaturen buiten toch heerlijk warmpjes bij. Bekijk hieronder ons assortiment elektrische heaters.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Motief Print (2) Verwijder dit artikel
2 resultaten
 1. Cosi Fires Cosipillow knitted Striped 50 x 50 warmtekussen
  Cosi Fires Cosipillow knitted Striped 50 x 50 warmtekussen
  € 99,00
  • Regelbare thermostaat:
  Verkoop door Obelink
 2. Cosi Fires Cosipillow knitted Striped 60 x 40 warmtekussen
  Cosi Fires Cosipillow knitted Striped 60 x 40 warmtekussen
  € 99,00
  • Regelbare thermostaat:
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Terrasverwarming elektrisch model

De terrasverwarming elektrisch is verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen. Kies voor een terrasverwarming elektrisch met verschillende warmtestanden om bij te kunnen schakelen als het buiten kouder of warmer wordt. Kies voor een elektrische heater met rotatiestand als je niet één plek wil verwarmen, of kies bijvoorbeeld voor een terrasverwarming elektrisch met een afstandsbediening.

Elektrische terrasverwarming met afstandsbediening of app

Voor optimaal comfort bedien je je elektrische terrasverwarming van afstand: blijf lekker in je stoel zitten en zet de elektrische heater aan of uit. Ook hebben we elektrische terrasverwarming die je met een app kan bedienen. Installeer de app van de terrasverwarming elektrisch eenmalig op je smartphone of tablet, zet de elektrische terrasverwarming vast aan als je nog op je werk bent en bij thuiskomst is je terras buiten al heerlijk verwarmd!

Terrasverwarming elektrisch installeren

Het installeren van de terrasverwarming elektrisch is een fluitje van een cent. De elektrische terrasverwarming met een voet zet je ergens neer waar je maar wilt. Ook hebben we elektrische heaters in ons assortiment die je kan ophangen, bevestig de elektrische terrasverwarming eenvoudig aan de muur of aan het frame van je parasol. Alles wat je nog moet doen, is de stekker in het stopcontact steken.

Elektrische heater of terrasverwarming elektrisch bestellen

Heb je een elektrische heater gevonden die voldoet aan je wensen? Deze bestel je eenvoudig en wordt binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Heb je nog vragen over ons assortiment terrasverwarming elektrisch, neem dan contact op met onze deskundige medewerkers van de klantenservice. Natuurlijk kan je alle terrasverwarming elektrisch, elektrische terrasverwarming en elektrische heaters ook in onze showroom bekijken!