Terrasverwarming

Ook op de minder warme dagen en avonden is het fijn om buiten te vertoeven. Tenminste, als je een terrasverwarmer hebt. Een terrasverwarmer werkt als het ware als een kachel, maar dan buiten. Heerlijk op een koele zomeravond of natuurlijk in de winter, zodat je alsnog lekker buiten kunt zitten. Een terrasheater is ideaal voor in een beschutte achtertuin of op het balkon. Maar ook prima geschikt voor op de camping in jouw voortent van caravan. Obelink heeft diverse heaters voor jou verkrijgbaar, kijk daarom snel!

Filter
5 resultaten 5
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk SenS-Line (5) Verwijder dit artikel
5 resultaten
 1. SenS-Line Ember tuinhaard
  SenS-Line Ember tuinhaard
  € 239,95
  Meerdere verkopers
 2. SenS-Line Tulip zwarte vuurkorf
  SenS-Line Tulip zwarte vuurkorf
  € 179,95
  Verkoop door Hoyz.nl
 3. SenS-Line Drumpot tuinhaard
  SenS-Line Drumpot tuinhaard
  € 179,95
  Verkoop door Hoyz.nl
 4. SenS-Line Bjorn tuinhaard
  SenS-Line Bjorn tuinhaard
  € 149,95
  Verkoop door Hoyz.nl
 5. SenS-Line Roxy vuurkorf
  SenS-Line Roxy vuurkorf
  € 129,95
  Verkoop door Hoyz.nl

5 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Verwarmd buiten zitten

Met de heaters van Obelink kun je langer en meer buiten zitten. Ook voor op de camping is een heater uitermate geschikt. De koele zomeravonden of prille voorjaarsdagen kunnen soms fris aanvoelen, maar met een terrasheater is dat probleem zo opgelost. Obelink heeft zowel terrasverwarmers die je kunt bevestigen aan de muur of parasol, maar ook exemplaren op een voet. Daarnaast kies je een terrasverwarmer aan de hand van de oppervlakte die je wilt verwarmen.

Bestellen bij Obelink

Als je al een keuze hebt kunnen maken kun je jouw terrasverwarming ook online bestellen bij Obelink. Nadat je de aankoop hebt verricht wordt het binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd. Bekijk je liever alle terrasverwarmers van dichtbij of wil je graag professioneel advies? Dan kun je natuurlijk ook gezellig langskomen in de Obelink Megastore!