Parasolvoeten & -pinnen

Een parasol kun je eigenlijk alleen gebruiken in combinatie met een parasolvoet of een parasolhouder. Bij Obelink vind je verschillende soorten parasolvoeten zodat je elke parasol overal kunt opzetten. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel je parasolvoet eenvoudig online.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Parasol grondpen
  Parasol grondpen
  Adviesprijs € 8,25 € 8,25 € 4,95 Je bespaart € 3,30
  Waardering:
  96%
 2. Vulbare parasolvoet
  Vulbare parasolvoet
  € 17,95
  Waardering:
  85%
 3. Bo-Camp parasolpin
  Bo-Camp parasolpin
  Adviesprijs € 17,50 € 17,50 € 9,95 Je bespaart € 7,55
  Waardering:
  93%
 4. EDA parasolstandaard
  EDA parasolstandaard
  Adviesprijs € 8,75 € 8,75 Vanaf € 6,50 Je bespaart € 2,25
 5. Bo-Camp parasol grondboor
  Bo-Camp parasol grondboor
  Adviesprijs € 8,50 € 8,50 € 4,50 Je bespaart € 4,00
  Waardering:
  84%
 6. Madison luxe parasolvoet
  Madison luxe parasolvoet
  Adviesprijs € 99,00 € 99,00 € 89,00 Je bespaart € 10,00

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Parasolvoet vullen

De meeste parasolvoeten kun je zelf vullen met water of zand. Deze zijn daarom ideaal te gebruiken op de camping of in de tuin! Tijdens het vervoeren van de parasolvoet is hij leeg en daarom licht van gewicht. Zodra je hem wilt gaan gebruiken vul je hem met water of zand om de voet op gewicht te brengen. En is je vakantie voorbij? Dan giet je hem leeg en kun je de voet weer makkelijk mee naar huis nemen.

Parasolvoet op wielen

Een grote parasol heeft een zware parasolvoet nodig. In de meeste gevallen staat een grote parasol vaak op dezelfde plek op het terras. Maar wil je je parasol toch makkelijk kunnen verplaatsen, dan kun je kiezen voor een parasolvoet op wielen. Zo kun je de parasol met voet eenvoudig naar een andere plek op het terras rollen. Is een parasolvoet op wielen niet praktisch voor jou? Bijvoorbeeld door een ongelijke ondergrond, dan kun je kiezen voor een kruisvoet parasolhouder, deze kun je zelf verzwaren met 4 tegels. Mocht je de parasol dan toch willen verplaatsen dan hoef je het gewicht niet in een keer te verplaatsen.

Balkon parasolhouder

Wil je op je zonnige balkon graag een stuk schaduw creëren? Dan kun je een kleine parasol eenvoudig vastzetten in een balkon parasolhouder. Deze parasolhouder kun je eenvoudig vast maken aan de balustrade of borstwering van je balkon.

Grondanker parasol

Een wat kleinere parasol kun je eenvoudig met een parasol grondboor in de grond of in het gras opzetten. Zo kun je op het strand, in het park of gewoon in de tuin ook genieten van een stukje schaduw. Bij Obelink vind je een grondanker parasol in verschillende soorten, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof- of stalen variant.

Parasolvoet online bestellen

Heb je een passende parasolvoet op wielen of een grondanker parasol gevonden? Dan kun je deze eenvoudig en snel online bij ons bestellen. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis bij je thuis en wij hanteren altijd een vaste laagste prijs garantie! Wil je ook nog kijken naar een mooie parasol? Neem dan een kijkje op de pagina parasols.