Opberghoezen

Om te voorkomen dat je parasol vies wordt kun je gebruik maken van een parasolhoes. Naast de beschermende rol heeft een parasolhoes nog meer voordelen. Zo voorkom je met een parasol beschermhoes dat de parasol ongelijkmatig zal verkleuren door de zon en andere weersinvloeden. Ook voorkom je dat de wind er onder schiet en de parasol hierdoor beschadigd of kapot gaat. Kortom een beschermhoes parasol beschermt je parasol zodat hij zo lang mogelijk meegaat.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Madison hangende parasolhoes
  Madison hangende parasolhoes
  Adviesprijs € 29,99 € 29,99 € 24,95 Je bespaart € 5,04
  Waardering:
  90%
 2. Madison Suncape staande parasolhoes
  Madison Suncape staande parasolhoes
  Adviesprijs € 19,99 € 19,99 € 14,95 Je bespaart € 5,04
  Waardering:
  95%
 3. Madison Hawai hang parasolhoes
  Madison Hawai hang parasolhoes
  Adviesprijs € 24,99 € 24,99 € 24,95 Je bespaart € 0,04
  Waardering:
  100%
 4. Winza XL zweefparasolhoes
  Winza XL zweefparasolhoes
  Adviesprijs € 22,95 € 22,95 € 19,95 Je bespaart € 3,00

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende parasolhoezen zweefparasol

Er bestaan natuurlijk veel verschillende soorten parasols en gelukkig is er voor elke parasol een passende parasolhoes te verkrijgen bij Obelink. Zo hebben we gewone beschermhoezen parasols en parasolhoezen zweefparasol die speciaal gemaakt zijn voor zweefparasols. Bij de meeste parasolhoezen staat aangegeven voor welk soort parasol hij geschikt is. Ook kun je de afmeting van een ingeklapte parasol zelf opmeten en naar aanleiding daarvan een geschikte parasolhoes uitkiezen. Houd er rekening mee dat je een beschermhoes parasol kiest die iets groter is dan de afmeting van je parasol.

Voordelen van een parasolhoes

Een parasolhoes biedt bescherming aan je parasol en voorkomt dat deze vies wordt. Als je een parasol het hele jaar door buiten laat staan verkleurt de buitenkant van de parasol door de verschillende weersinvloeden. Zodra je dan je parasol weer opent zie je dat het doek niet egaal verkleurd is. Ook krijg je verschillende weer– en schimmelplekken in het doek. Dit kun je dus ook voorkomen door gebruik te maken van een parasolhoes zweefparasol. Ook beschermt een parasolhoes je parasol tegen de wind. Een parasolhoes zweefparasol sluit de parasol goed af zodat er geen windvlaag onder kan komen. Hiermee voorkom je scheuren in het doek of kapotte baleinen.

Beschermhoes parasol online bestellen

Heb je een passende parasolhoes zweefparasol of een normale parasolhoes gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online bij Obelink. Wij hebben altijd de laagste prijs garantie en leveren bestellingen boven de 50 euro gratis bij je thuis. Kom je er niet uit welke parasol beschermhoes je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag de juiste parasolhoes te vinden. Ook nog op zoek naar een parasol of een schaduwdoek? Kijk dan eens in onze andere categorieën.