Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Jardin

Jardin staat bekend om de kunststof tuinmeubelen die voor zowel de tuin als vrijetijdsbesteding te gebruiken zijn. Gemakkelijk mee te nemen, op te stapelen en te onderhouden, dat zijn de Jardin tuinmeubelen bij Obelink. Verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten voor een ontzettend aantrekkelijke prijs. Dat laat u niet schieten, toch?
Lees meer

Kunststof tuinmeubelen

De kunststof kuipstoelen van Jardin zijn ideaal voor op de camping, strand of gewoonweg in de achtertuin. Gemakkelijk opstapelbaar zodat ze weinig ruimte innemen en het kunststof is gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn de Jardin tuinmeubelen handig mee te nemen, weliswaar niet inklapbaar, maar door het lichte gewicht eenvoudig te dragen. Jardin heeft naast de kuipstoelen ook tafels van kunststof, te gebruiken als stevige bijzettafel en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Obelink Megastore

De Jardin tuinmeubelen zijn enkel verkrijgbaar in de Obelink Megastore. Dé winkel waar u alles kunt vinden op het gebied van vrijetijdsbesteding, van kampeer- tot tuinartikelen. De Megastore heeft het grootste assortiment van Europa. Ook qua tuinmeubelen is Obelink goed vertegenwoordigd. De Jardin stoelen en tafels kunt u, mits op voorraad, direct na aankoop mee naar huis nemen. Ook kunt u vanzelfsprekend uw vragen kwijt bij het personeel. Kom daarom snel en maak er een gezellige dag van in de Obelink Megastore.

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven