Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Garden Impressions

Het merk Garden Impressions is met name op het gebied van tuinartikelen ruim vertegenwoordigd in het aanbod van Obelink. Mooie producten die het verblijf in de tuin vergemakkelijken, maar ook zeer zeker comfortabeler maken. Denk hierbij aan fijne shelters en mooie tuinsets tegen een zeer aantrekkelijke prijs. U vindt het allemaal bij Obelink, de winkel met het grootste assortiment van Europa!
Lees meer
20,00 korting
Esprit Paviljoen 3x4
Esprit Paviljoen 3x4
Adviesprijs:  139,-
nu 119,-
20,00 korting
(10)
  26,00 korting
  Esprit Paviljoen 3x3
  Esprit Paviljoen 3x3
  Adviesprijs:  125,-
  nu 99,-
  26,00 korting
  (3)
   30,00 korting
   Sol Recliner
   Adviesprijs:  79,95
   nu 49,95
   30,00 korting
   (0)
    12,00 korting
    Esprit zijwanden 3 x 3
    Esprit zijwanden 3 x 3
    Adviesprijs:  44,95
    set 32,95
    12,00 korting
    (0)

     Artikelen voor in de tuin

     Met name shelters vindt u terug in het Garden Impressions assortiment. Heerlijk als beschutting tegen de zon of wind, zodat u volop kunt vertoeven in uw tuin. Ook zijn de shelters ideaal voor op de camping, waarin u kunt eten of lekker een boekje kunt lezen. Naast shelters heeft het merk ook mooie tuinmeubelen. Vervaardigd uit mooie materialen en een strakke vormgeving. Met een comfortabel zitcomfort kunt u met zowel een shelter als de tuinset optimaal van lekker weer genieten in uw tuin.

     Gemakkelijk bestellen

     U kunt de Garden Impressions artikelen zowel in de Obelink Megastore als in de webshop vinden en bestellen. In de Megastore staat het personeel voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies. Heeft u uw keuze al kunnen maken, dan kunt u ook online uw aankoop verrichten. Snel en gemakkelijk, waardoor u de deur niet meer uit hoeft. Na bestelling ontvangt u uw aankoop binnen enkele dagen thuis, dat noemen wij de fijne service van Obelink!

     Laden…
     Wij gebruiken cookies
     Toon balk

     Producten vergelijken0

     Naar boven