Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Brixton

Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping is natuurlijk gegarandeerd genieten. Genieten van lekker eten, zomers weer en natuurlijk het samenzijn met familie of vrienden. Brixton is een merk wat compacte buitenkeukens produceert en in het aanbod van Obelink zijn opgenomen. Tegen een waanzinnige lage prijs wel te verstaan. Sla daarom uw slag en koop vandaag nog een Brixton barbecue!
Lees meer
180,00 korting
Brixton BQ 6332 Buitenkeuken
Brixton BQ 6362 Buitenkeuken
Adviesprijs:  249,-
nu 69,-
180,00 korting
(0)

  De Brixton BBQ

  De Brixton bbq die u bij Obelink in het assortiment aantreft is een verrijdbare buitenkeuken waar niets aan ontbreekt. De Brixton barbecue heeft twee RVS branders waar u heerlijk uw malse stukje vlees op kunt bereiden. Tevens heeft het aan beide kanten een aflegblad, zodat u gemakkelijk uw bord of keukengerei daar op kwijt kunt. De Brixton bbq is compact en zeer gebruiksvriendelijk. Ideaal voor een gezellige bbq in de achtertuin of met het gezin op de camping. Dat wordt gegarandeerd genieten!

  Online bestellen

  Als u wilt kunt u de barbecue van Brixton online bestellen in de Obelink webshop. Nadat u het bestelproces doorlopen heeft kunt u, mits voorradig, uw aankoop binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Heeft u vragen of twijfelt u nog welke bbq geschikt is voor u? Dan kunt u te allen tijde uw vragen stellen aan het Obelink personeel in de Megastore. Zij staan u bij tijdens het kopen van een Brixton barbecue en voorzien u van vakkundig advies.

  Laden...
  Wij gebruiken cookies
  Toon balk

  Producten vergelijken0