Onderhoud

Na een gezellige avond barbecueën moet de BBQ helaas ook weer schoongemaakt worden. Wij raden aan om je barbecue meteen dezelfde dag schoon te maken, dan is het makkelijker schoon te krijgen. Bij Obelink vind je diverse artikelen die jou helpen met het schoonmaken van je barbecue, zoals een bbq borstel of een bbq reiniger. Ook verkopen wij verschillende bbq hoezen zodat je de barbecue het hele jaar netjes kunt opbergen. Bekijk hieronder het hele onderhoud en schoonmaak assortiment.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Garden Impressions (7) Verwijder dit artikel
7 resultaten
 1. Garden Impressions Coverit Maat XL gas barbecuehoes
  Garden Impressions Coverit Maat XL gas barbecuehoes
  € 54,95
  Meerdere verkopers
 2. Garden Impressions Coverit Maat L gas barbecuehoes
  Garden Impressions Coverit Maat L gas barbecuehoes
  € 49,95
  Meerdere verkopers
 3. Garden Impressions Coverit Maat M gas barbecuehoes
  Garden Impressions Coverit Maat M gas barbecuehoes
  € 44,95
  Meerdere verkopers
 4. Garden Impressions Coverit Maat S gas barbecuehoes
  Garden Impressions Coverit Maat S gas barbecuehoes
  € 39,95
  Meerdere verkopers
 5. Garden Impressions Coverit Ø67 cm barbecuehoes
  Garden Impressions Coverit Ø67 cm barbecuehoes
  € 34,95
  Meerdere verkopers
 6. Garden Impressions Coverit Ø57 cm barbecuehoes
  Garden Impressions Coverit Ø57 cm barbecuehoes
  € 32,50
  Meerdere verkopers
 7. Garden Impressions Coverit Ø47 cm barbecuehoes
  Garden Impressions Coverit Ø47 cm barbecuehoes
  € 29,95
  Meerdere verkopers

7 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Bbq rooster schoonmaken

Je bbq rooster schoonmaken is heel belangrijk. Aangezien bijna al je barbecue gerechten bereid worden op dit rooster is het wel zo hygiënisch dat deze na gebruik goed schoon gemaakt wordt. Voor het bbq rooster schoonmaken kun je gebruik maken van een bbq borstel in combinatie met een goede bbq reiniger. Doe je dit meteen na gebruik dan gaat het vuil er het makkelijkste af!

En een tip voordat je begint! Smeer de barbecue rooster in met citroensap, zonnebloem- of olijfolie. Hiermee voorkom je dat voedsel aan het rooster blijft plakken en vervolgens aanbrandt en het roest minder snel. Dit maakt het BBQ schoonmaken een stuk makkelijker!

Bbq schoonmaken

Na je bbq rooster schoon te hebben gemaakt is het ook belangrijk dat je de kuip van de bbq goed schoonmaakt. Zorgt ervoor dat al het as, houtskool en etensresten uit de kuip zijn. Wanneer je dit niet doet zul je de volgende keer meer last hebben van rookontwikkeling. De barbecue schoonmaken kun je verder gewoon doen met een bbq reiniger.

Bbq hoes

Om je barbecue het hele jaar door goed te beschermen kun je er een bbq hoes overheen doen. Deze beschermt je bbq niet alleen, het zorgt er ook voor dat in het voorjaar je bbq zo weer tevoorschijn kunt halen zonder dat je eerst alles nog moet schoonmaken en afstoffen. Voor ieder model barbecue is er een passende bbq hoes verkrijgbaar!

Online bestellen

Alle artikelen in deze categorie maken het bbq schoonmaken een stuk makkelijk. Wanneer je jezelf goed voorbereid is het schoonmaken van je barbecue zo gepiept! En een passende bbq hoes en een BBQ borstel bestel je eenvoudig online bij Obelink.