Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs
Aantal personen
Soort grondzeil
Materiaal
Gewicht

Pop-up tenten

De pop-up tent is perfect voor een korte overnachting zoals een weekend weg of een festival. Daarnaast zijn de Lief pop-up tenten ideaal als strandtent. Een groot voordeel van deze tenten is het gebruiksvriendelijke systeem waardoor je de tent makkelijk en snel opzet. Zo staat jouw tent in een handomdraai en kan het ontspannen beginnen. Bij Obelink bestel je jouw pop-up tent eenvoudig online en bieden we tenten van diverse merken waaronder ons buitengewoon voordelige huismerk. We zijn niet voor niets dé outdoorspecialist! Bekijk hieronder onze collectie pop-up tenten en bestel jouw tent direct online of lees meer over de pop-up tent.
Lees meer
40,00 korting
Obelink Dance pop-up
Obelink Dance pop-up
Adviesprijs:  69,90
nu 29,90
40,00 korting
(1)
  69,05 korting
  Obelink Festival pop-up double
  Obelink Festival pop-up double
  Adviesprijs:  119,-
  nu 49,95
  69,05 korting
  (11)
   30,99 korting
   Coleman Galiano 2
   Coleman Galiano 2
   Adviesprijs:  89,99
   nu 59,-
   30,99 korting
   (0)
   • Geschikt voor: 2 personen
   • Buitendoek: Polyester
   • Gewicht: 3 kg
   37,99 korting
   Coleman Galiano 4
   Coleman Galiano 4
   Adviesprijs:  124,99
   nu 87,-
   37,99 korting
   (2)
   • Geschikt voor: 4 personen
   • Buitendoek: Polyester
   • Gewicht: 3 kg
   50,00 korting
   Stoer! pop-up tent
   Lief! Lifestyle Stoer! pop-up tent
   Adviesprijs:  99,95
   nu 49,95
   50,00 korting
   (0)

    Voordelen van een Pop-up tent

    De pop-up tent is wegens verschillende voordelen erg populair. Onderstaand de belangrijkste voordelen op een rij:

    Makkelijk mee te nemen: door de kleine en vooral platte opbergtas is de pop-up tent makkelijk mee te nemen. Ook zijn lichte gewicht maakt hem erg praktisch.

    Prijs: de pop-up tentjes zijn aantrekkelijk geprijsd. Mocht je hem na één weekend niet meer nodig hebben, dan is het dus geen ramp om hem te doneren aan een volgende eigenaar.

    Snelheid: in een paar seconden heb jij je tent opgezet.

    Stabiel: pop-up tenten zijn bestand tegen harde wind. De Obelink Himalaya heeft zelfs Pinkpop 2014, terwijl het festival geteisterd werd door noodweer, glansrijk doorstaan. Uiteraard is het wel van groot belang dat de tent dan goed is vastgezet.

    Hoe werkt een pop-up tent?

    De pop-up tent heeft ook wel als bijnaam 'opgooitent' of 'werptent'. Beide namen zeggen het eigenlijk al: je kunt de tent letterlijk weggooien en hij vouwt zichzelf uit. Geen gepuzzel met het in elkaar zetten van een frame dus aangezien dit al is ingebouwd. Het enige dat je nog te doen staat is de tent vast zetten en klaar ben je!

    Het afbreken van de pop-up tent wordt wel eens gezien als een nadeel. Echter valt dit ook reuze mee. Zeker na een beetje oefenen is dit zo gepiept. Via onderstaande link zie je precies hoe je een een pop-up tent weer invouwt: https://www.youtube.com/watch?v=1lwpzU2f5Vs.

    Bekijk onze pop-up tenten collectie

    Wil je meer weten over onze pop-up tenten of advies over welke tent bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom onze collectie pop-up tenten zelf bekijken in onze Megastore in Winterswijk. Onze adviseurs staan voor je klaar!

    Laden...
    Wij gebruiken cookies
    Toon balk

    Producten vergelijken0