Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Aantal personen
Gewicht
Merk
Prijs

Piramidetenten

Een piramidetent is, zoals de naam al doet vermoeden, een tent in de vorm van een piramide. Veel mensen vallen dan ook voor het uiterlijk van deze tent. Echter is de piramidetent vooral geschikt voor gezinnen door de verschillende slaapcompartimenten. De piramidetent kan het beste gebruikt worden door mensen die op een vaste plaats gaan kamperen en de tent dus niet telkens hoeven op te zetten af te breken. Wil je een piramidetent kopen? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres.
Lees meer
239,00 korting
Obelink Eldorado
Obelink Eldorado
Adviesprijs:  598,-
nu 359,-
239,00 korting
(51)
  • Geschikt voor: 4 personen
  • Gewicht: 23 kg

Het materiaal

Piramidetenten worden gemaakt van katoen en zijn daardoor niet geschikt voor snelle reizigers. Katoen is namelijk redelijk zwaar en een piramidetent weegt al snel tientallen kilo’s. Het gewicht staat op de productpagina aangegeven. De piramidetent is juist erg geschikt voor gezinnen die bijvoorbeeld een aantal weken op dezelfde camping blijven staan. Katoen ademt, is bestand tegen U.V. straling, heeft een lange levensduur en heeft een prettig leefklimaat. Met deze tent kun je dus ook bijvoorbeeld weken kamperen in een land met hoge temperaturen.

Voordelen van piramidetenten

Piramidetenten bestaan al heel lang en hebben hun voordelen dan ook al lang bewezen. Ze zijn degelijk en kunnen tegen veel weersomstandigheden. Piramidetenten kunnen zelfs tegen stormbuien, door de staande stokken die zorgen voor extra stevigheid. Doordat het grondzeil of vastzit aan de tent of eraan te ritsen is, krijg je geen regen of ongedierte in de tent en is de tent goed schoon te houden. Vooral piramidetenten met verschillende compartimenten, kosten wel wat meer tijd om op te zetten.

In het assortiment van Obelink vind je diverse piramidetenten voor 4 of meer personen. Heb je een vraag over een piramidetent, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ben je benieuwd hoe je een tent kunt opzetten? Lees hier onze tent opzetten tips.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0