2 persoons tent

Gezellig met z’n tweeën op vakantie, knus in een tentje? Onze 2 persoons tenten hebben verschillende vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld 2 persoonstenten met een luifeltje aan de voorkant of een apart gedeelte waar je je spullen makkelijk kwijt kan. Als je niet lang wil bezig zijn met het opzetten van je tent, kies dan voor een razendsnel op te zetten pop-up 2 persoons tent of een koepeltent als een korte opbouwtijd een wens is. Een pop-up tent vergt erg weinig moeite - je gooit deze tent meestal op de grond en hij zet zichzelf grotendeels op. Een tweepersoons koepeltent is vaak binnen 5 minuten op te zetten.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Esvo (3) Verwijder dit artikel
3 resultaten
 1. ESVO Piramidetent enkeldaks Bedouin 280 tent
  ESVO Piramidetent enkeldaks Bedouin 280 tent
  € 1.499,00
  • Aantal personen: 2
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 25.5 kilo
  Verkoop door ESVO Campingshop BV
 2. ESVO Acoma lichtgewicht tent
  ESVO Acoma lichtgewicht tent
  € 1.399,00
  • Aantal personen: 2
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 9.5 kilo
  Verkoop door ESVO Campingshop BV
 3. ESVO Eskimo lichtgewicht tent
  ESVO Eskimo lichtgewicht tent
  € 719,00
  • Aantal personen: 2
  • Materiaal buitendoek: Katoen
  • Totaalgewicht: 4.5 kilo
  Verkoop door ESVO Campingshop BV

3 resultaten

per pagina

Materiaal tent 2 personen

Als je een 2 persoonstent wil gaan kopen, kan je kiezen uit een katoenen of een polyester tent. Welk materiaal 2 persoons tent je het beste kan kopen, hangt af van waar je naartoe gaat. Als je meerdere weken naar een warmer land gaat, kan je het beste een katoenen 2 persoonstent kopen. Katoenen tenten hebben een ademend doek, daardoor wordt het ondanks een hoge buitentemperatuur niet zo warm in de tent. Ga je rondtrekken of een weekendje weg? Dan kan je het beste gaan voor een polyester 2 persoons tent, vanwege het lichte materiaal.

Koepeltent 2 personen

2 persoons koepeltenten zijn vaak geliefd vanwege de ruimte. De koepelconstructie zorgt er voor dat je meer ruimte in de hoogte krijgt. Ook is een koepeltent vaak licht van gewicht en neem je de 2 persoons tent makkelijk mee.

Tent 2 personen kopen

Bij Obelink hebben we diverse modellen 2 persoons tenten in ons assortiment. Elke tent 2 personen staat opgebouwd in onze megastore en is direct leverbaar. Heb je vragen over bijvoorbeeld een koepeltent 2 personen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Producten vergelijken