1 persoons tent

In je eentje op vakantie en volledige rust ervaren? Een eenpersoonstent is vaak erg handig wat betreft formaat en opbouwtijd. Kies voor een razendsnel op te zetten pop-up eenpersoons tent of een tunneltent. Een pop-up tent vergt erg weinig moeite - je gooit deze tent meestal op de grond en hij zet zichzelf grotendeels op. Een eenpersoons tunneltent bevat meestal 2 stokken en is vaak binnen 5 minuten op te zetten. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel jouw tent meteen online of lees meer over onze 1 persoons tenten.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Type tent Pop-up tent (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. Orange85 Pop-up Douchetent
  Orange85 Pop-up Douchetent
  € 41,95
  • Materiaal buitendoek: Nylon
  • Totaalgewicht: 1.391 kg
  Verkoop door Multi Tradestore B.V.

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Materiaal tent 1 persoon

Als je een 1 persoons tent wil gaan kopen, heb je meestal te maken met polyester. Welke soort polyester materiaal 1 persoons tent je het beste kan kopen, hangt af van je wensen. Als je voor langere tijd een tent wil gebruiken, is het verstandig een ademend polyester eenpersoonstent te kiezen. Sommige tenten hebben een polyester-soort die niet ademt, dit is prima voor bijvoorbeeld een festival waar je de tent hooguit een paar dagen gebruikt. Ongeacht welke specificaties het polyester heeft, feit blijft dat polyester een zeer lichtgewicht materiaal is en dus perfect voor het reizen.

1 persoons tunneltent

Tegenwoordig zijn tunneltenten erg populair. De boogconstructie zorgt er voor dat je de tunneltenten simpel en snel op kan zetten. In je eentje kan je een tunneltent 1 persoon makkelijk opzetten. Ook is een tunneltent licht van gewicht en neem je de 1 persoons tent makkelijk mee. In tunneltenten heb je ook genoeg ruimte, de bogen maken ze extra hoog.

Tent kopen 1 persoon

Bij Obelink hebben we diverse modellen 1 persoons tenten in ons assortiment. Elke eenpersoonstent staat opgebouwd in onze megastore en is direct leverbaar. Heb je vragen over een eenpersoonstent of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.