Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Ventura

De tenten van Ventura zijn uiterst geschikt voor op de camping of recreatief gebied. De kleine schuurtenten zijn bijvoorbeeld ideaal voor hobbyvissers, maar kunnen ook prima dienen als opbergruimte of keuken. De Ventura tenten zijn voorzien van de beste kwaliteit materialen, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. De schuurtenten van Ventura zijn in tegenstelling tot gebruikelijke schuurtenten uitgerust met goede ventilatie en lichtinval.
Lees meer
26,00 korting
Ventura Space
Ventura Space
Adviesprijs:  355,-
nu 329,-
26,00 korting
(6)

  Een kleine Ventura tent bij Obelink

  Het aanbod Ventura tenten bij Obelink is voornamelijk gericht op het kleinere formaat tent. Het model Space is een compacte schuurtent met verrassend veel onderdelen. De schuurtent is voorzien van ventilatie in de nok aan zowel de voor- als achterzijde, en aan de achterzijde van de Space bevindt zich een ventilatieraam met gaas. Hierdoor kan de Ventura tent prima dienen als keuken op de camping. Tevens heeft de Space oprolbare wanden aan zowel de linkerzijkant als voorzijde. Dit zorgt voor een goede lichtinval en optimaal gebruik van de ruimte.

  Bestellen bij Obelink

  Als u wilt bestellen bij Obelink kunt u dit zowel in de Megastore als online doen. Uw online aankoop verrichten is zeer eenvoudig. Na het bevestigen en afrekenen van uw producten levert Obelink alles binnen enkele werkdagen bij u af. U kunt natuurlijk ook langskomen en voor verdere hulp of advies vragen, het Obelink personeel staat altijd voor u klaar!

  Laden…
  Wij gebruiken cookies
  Toon balk

  Producten vergelijken0

  Naar boven