Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

7 persoons tent

Je wilt met de hele vriendengroep lekker op vakantie maar niet in verschillende tenten slapen? Dan is een 7 persoons tent de ideale oplossing. De 7 persoons tenten hebben ruime binnentent om in te slapen en een apart woongedeelte. Een 7 persoons tent dus net als thuis, een aparte woonkamer en slaapkamer. Een tunneltent 7 persoons is eenvoudig op te zetten met 2 personen en is dus ideaal voor een weekendje weg met de familie of met vrienden.

Bekijk hieronder onze collectie 7 persoons tenten of lees hier meer over de tent 7 personen.

Lees meer
NIEUW
100,95 korting
Tunneltent kopen - Jack Wolfskin Travel Lodge
Jack Wolfskin Travel Lodge RT
Adviesprijs:  1.099,95
nu 999,-
100,95 korting
(0)

Materiaal 7 persoons tent

Als je op zoek bent naar een tent 7 personen, kan je kiezen uit polyester of katoenen tent. Welk materiaal voor jou ideaal is, is afhankelijk van waar je op vakantie gaat. Ga je bijvoorbeeld meerdere weken naar een warm land, adviseren we een katoenen 7 persoons tent. Hogere temperaturen zijn namelijk voor een katoenen geen probleem, katoen is namelijk ademend. Ga je nou veel rondtrekken of bijvoorbeeld een weekendje weg? Dan kun je het beste gaan voor een polyester 7 persoons tent, deze zijn een stuk lichter.

Tunneltent 7 persoons

Tunneltenten zijn nog steeds erg populairder, zo ook de tunneltent 7 persoons. Door de boogconstructie zijn tunneltenten simpel en snel op te zetten. In je eentje kun je een tunneltent 7 persoons makkelijk opzetten. Daarnaast zijn ze ook nog licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Tent 7 personen

Een tent kopen voor 7 personen doe je natuurlijk bij Obelink. Obelink heeft een ruim assortiment aan tenten voor 7 personen. Elke 7 persoons tent staat opgebouwd in onze megastore en zijn direct leverbaar. Heb je vragen over bijvoorbeeld een tunneltent 7 persoons of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met onze tentspecialisten!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0