Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

TV/Satelliet/Audio

Heerlijk is dat hè, na een hele dag zwemmen of fietsen neerploffen voor de caravan tv in de voortent. Zo blijft u toch nog op de hoogte van het nieuws en hoeft u uw favoriete programma’s niet te missen. Een caravan of camper tv is mede daardoor voor sommige kampeerliefhebbers onmisbaar. Maar wat heeft u zoal nodig om tv-zenders te ontvangen op de camping tv? Obelink kan u daar uiterst goed bij helpen met een breed assortiment aan schotels, ontvangers en allerlei handige accessoires.
Lees meer
20,00 korting
Megasat Campingkoffer Standaard
Megasat Campingkoffer Standaard
Adviesprijs:  49,95
nu 29,95
20,00 korting
(2)
20,00 korting
Megasat Campingkoffer SD
Megasat Campingkoffer SD
Adviesprijs:  89,95
nu 69,95
20,00 korting
(0)
25,00 korting
Megasat Campingkoffer HD
Megasat Campingkoffer HD
Adviesprijs:  109,95
nu 84,95
25,00 korting
(0)

Tv op de camping

In de caravan of camper tv kijken kan mede door op de caravan of camper een satelliet te plaatsen. Hierdoor ontvangt u alle zenders en kunt u ongestoord genieten van allerlei programma’s. Het is natuurlijk ideaal; u bent ver van huis, maar u hoeft hierdoor niets te missen vanuit eigen land. Obelink heeft verschillende soorten schotels met bijbehorende ontvangers. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen, maar ook in complete sets verkrijgbaar. Tevens vindt u bij Obelink bijpassende accessoires voor uw camper of caravan tv. Denk hierbij aan tv-steunen, wifi-versterkers en satelliet vinders.

Snel bestellen bij Obelink

Als u een keuze heeft kunnen maken kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Na bestelling wordt uw aankoop binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Maar u kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in de Obelink Megastore!

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven