Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Spiegels

Voor uw eigen veiligheid en die van anderen is het van belang dat u caravanspiegels plaatst op uw auto zodra u met uw caravan gaat rijden. U kunt de beste caravanspiegels kopen bij Obelink, waar u een zeer divers aanbod zult aantreffen. Met grote verschillen in montage, prijs en kwaliteit heeft u een ruime keuze. Obelink levert naast het eigen merk ook Haba, Milenco en Reich welke allemaal veiligheid voor u en de medemens voorop hebben staan.
Lees meer
1,65 korting
XXL Mirror
XXL Mirror
Adviesprijs:  14,15
nu 12,50
1,65 korting
(4)
6,50 korting
Handy mirror XL
Handy mirror XL
Adviesprijs:  29,-
nu 22,50
6,50 korting
(36)
2,95 korting
Handy Mirror XL Extended
Adviesprijs:  27,90
nu 24,95
2,95 korting
(20)
9,95 korting
Reich Handy opzetspiegel XL met dode hoek
Reich Handy Mirror XL Dual Angle
Adviesprijs:  34,90
nu 24,95
9,95 korting
(12)
1,30 korting
Handy Mirror XL Super Flex
Adviesprijs:  28,80
nu 27,50
1,30 korting
(18)

Caravanspiegels zijn van belang

Doordat u met een caravan gaat rijden wordt uw zicht in de auto minder met enkel de gebruikelijke autospiegels. Door caravanspiegels te plaatsen verbreedt u het zicht en vermindert u het risico op ongevallen. U heeft de keuze uit opzetspiegels die u gemakkelijk met een uitschuifbare stang aan de autospiegel bevestigt. Maar er zijn ook opzetspiegels met beugels, zuignappen en spanbanden. De keuze is geheel aan u! Tevens heeft Obelink ook dodehoekspiegels in het assortiment, om ook zicht te krijgen op de dodenhoek wanneer u rijdt met uw caravan.

Online bestellen

U kunt, als u dat wenst, uw spiegels voor aan uw auto online bij Obelink bestellen. Het werkt eenvoudig en snel en wordt tevens binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om gezellig langs te komen in de Megastore, waar het personeel van Obelink u voorziet van hulp en advies.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven