Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Serviceluiken

Wil je een serviceluik voor de caravan kopen? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment serviceluiken die zowel geschikt zijn voor caravan als campers en kampeerauto’s. De serviceluiken zijn een ideale oplossing om van de buitenzijde van je caravan of camper makkelijk bij je bagageruimte te komen. De serviceluiken zijn voorzien van sloten waarmee je jouw caravan serviceluik eenvoudig afsluit. De serviceluiken zijn leverbaar in meerdere maten waardoor je altijd zelf de grote bepaalt van de toegang tot bepaalde ruimten in je caravan of camper.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw serviceluik direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over serviceluiken

Lees meer
Thetford Serviceluik
15,05 korting
Thetford serviceluik maat 3 zwart
Thetford serviceluik maat 3 zwart
Adviesprijs:  65,-
nu 49,95
15,05 korting
(0)
21,45 korting
Thetford Serviceluik maat 4
Thetford serviceluik maat 4
Adviesprijs:  79,95
nu 58,50
21,45 korting
(18)
Thetford serviceluik maat 5
Thetford serviceluik maat 6
Thetford serviceluik maat 7
6,80 korting
Haba Crusader deurframe Edu 350 wit
Haba deurframe Edu 350 wit
Adviesprijs:  61,75
nu 54,95
6,80 korting
(8)
Haba deurfram Athos 575 wit
2,55 korting
Haba Crusader Deurframe Athos 800 wit
Haba deurframe Athos 800 wit
Adviesprijs:  92,50
nu 89,95
2,55 korting
(9)
Fiamma Pocket Kassett
Dekalin Dekaseal 8936 lichtgrijs
Dekalin Dekaseal 8869 grijs
Dekalin Dekaseal 1517 zwart

Gebruik van een serviceluik

Een camper of caravan serviceluik is zeer eenvoudig in gebruik en creëert een handige extra ingang in je caravan of camper voor het opbergen van bijvoorbeeld je bagage of om gemakkelijk bij je accu te komen. Zo voorkom je een hoop onnodige moeite en verhoog je het comfort.

Serviceluik op slot

De caravan of camper serviceluiken zijn allemaal uitgevoerd met sloten. Hierdoor kun je het serviceluik altijd op slot doen wanneer je niet in de buurt van je caravan of camper bent. De sloten zijn zeer gemakkelijk te bedienen en zeer licht in de omgang.

Montage van een serviceluik

Bij de montage van een caravan serviceluik is het belangrijk dat je de goede kit gebruikt. Hiervoor is namelijk een speciale siliconenkit nodig. En moet je nog een gat boren aan de zijkant van je caravan of camper? Houdt dan altijd het uitsnijpatroon bij de hand, zodat je nooit een te groot gat uitzaagt.

Verschillende modellen serviceluiken

De caravan serviceluiken zijn leverbaar in meerdere merken en in verschillende formaten. Zo bepaal je altijd voor jezelf hoe groot of welk model het best bij je past en beslis je zelf hoeveel ruimte je nodig hebt om de caravan of camper te betreden. Een handige toevoeging aan je caravan of camper die het comfort verhoogt.

Vraag het de caravan specialist

Wil je meer weten over serviceluiken voor je caravan of camper? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0