Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Lijmen & kitten

Om een caravan of camper te repareren of waterdicht te maken zijn er speciale kit- en lijmsoorten ontwikkeld. Deze hechtingsmiddelen komen in allerlei soorten en samenstellingen voor. Namen die je vaker tegenkomt in de kampeerindustrie zijn MS-2 en MS-5 (deze werkt sneller), deze zie je dan ook terug in ons onderstaande assortiment. Omdat het kitten of lijmen van bepaalde onderdelen vakkundig moet gebeuren adviseren wij je om geduldig te werk gaan. Ben je niet zeker van je zaak, laat het dan aan de garage over.

Lees meer
Dekalin Dekaseal 8869 grijs
Dekalin Dekaseal 8936 lichtgrijs
5,04 korting
Dekaseal 1512 wit
Dekaseal 1512 wit
Adviesprijs:  14,99
nu 9,95
5,04 korting
(112)
Dekalin Dekasyl MS-2 wit
Dekalin Dekasyl MS-2 grijs
Dekalin Dekasyl MS-2 zwart
Dekalin Dekasyl MS-5 wit
Dekalin Dekasyl MS-5 zwart
Dekalin Dekaseal 1517 zwart
Forch MS Lijmkit polymeer K127
Dekalin Dekapur 2K-90 zwart
4,00 korting
Dekalin Dekapren
Dekalin Dekapren 3649-2
Adviesprijs:  13,95
nu 9,95
4,00 korting
(3)
HPX dichtband butyl grijs
4,05 korting
Dekalin Dekaseal 1517 zwart 560 ml
Dekalin Dekaseal 1517 zwart 560 ml
Adviesprijs:  23,-
nu 18,95
4,05 korting
(0)
3,61 korting
Bison secondelijm vloeibaar
Bison secondelijm vloeibaar set van 2 stuks
Adviesprijs:  7,50
nu 3,89
3,61 korting
(0)
4,49 korting
Obelink kitspuit Hobby
Obelink kitspuit Hobby
Adviesprijs:  9,99
nu 5,50
4,49 korting
(0)

Caravan kit of camper kit

Omdat caravans en campers van dezelfde materialen zijn gemaakt zit er geen verschil in caravan kit of camper kit. Dat is natuurlijk hetzelfde voor vergelijkbare producten zoals elastische lijm en afdichtmiddel voor glas, metaal en kunststof. Vanwege het vele buiten staan van de campers en caravan is de belangrijkste eigenschap van deze hechtingsmiddelen dat het weerbestendig is. Bijkomende voordelen is een snelle hechting en dat je het vrijwel direct kunt over schilderen.

Kit of lijmresten verwijderen

Het grote voordeel van lijm en kit is dat je het voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je het gebruiken om te lijmen, te repareren of af te dichten. Welke methode je ook toe wilt passen, het aanbrengen van nieuwe lijm of kit begint bij het verwijderen van de bestaande kit of lijm. Voor PIB gebaseerde kit kun je de kit het beste met een doekje deppen of zelfs met dezelfde kit verwijderen. Butylkit droogt vaak iets meer uit waardoor je het het beste kunt verwijderen met een spatel. Wees daarbij wel voorzichtig voor beschadigingen.

Dekaseal van Dekalin

van de merken die wij in ons assortiment lijm en kit hebben is Dekalin. Zij zijn expert op het gebied van afdichten, lijmen en beschermen. Met dit merk zorg je dat je camper of caravan wordt voorzien van hoogwaardige lijm of kit waardoor je kampeermiddel weer bestand is tegen de invloeden van buitenaf. Zo maak je van je voertuig een betrouwbare kit caravan of kit camper. Wij hebben daarbij Dekaseal en Dekasyl in ons productaanbod. Weet je niet welke je precies moet hebben? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0